Beauty award winnaar

Gratis verzending vanaf €49,-

Erkend door zorgverzekeraars

Gecertificeerde huidtherapeuten

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Winkelwagen 0 0,00

Definitief laser ontharen

Stoor jij je aan overbeharing of heb je last van scheerirritatie? Vind jij het vervelend altijd met een scheermesje op zak te lopen op vakantie en wil jij een mooie, gladde huid en geen stoppeltjes? Dan is definitief laser ontharen iets voor jou. Geschikt voor ieder haar– en huidtype.

Boek nu een gratis proefbehandeling laser ontharen bij onze laserkliniek in Waalwijk of Wijk en Aalburg en ervaar het zelf!

Laser ontharen Lalana Waalwijk

Ongewenste haargroei of overbeharing is voor veel mensen een probleem. Zo kun je last hebben van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen. Maar met definitief laser ontharen heb je hier geen last meer van.

Wat is het voordeel van definitief laser ontharen?

✔Snel resultaat en bovenal pijnvrij permanent ontharen.

✔Laserontharing is geschikt voor alle huidtypes (donkere/lichte huid)

✔Meest veilige lasertechniek voor definitieve ontharing

✔Geschikt voor mannen en vrouwen

✔Al mogelijk v.a. slechts €29,95,-

✔Haar laseren kan in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar.

/ LASER ONTHAREN

Hoe werkt definitief laser ontharen?

Definitief ontharen gebeurt door middel van een laserbehandeling. Na het aanbrengen van een gel op de huid glijdt de behandelkop van de laser over de haren. De laser wordt door de haren geleid naar de haarzakjes, zodat deze worden verwarmd en vernietigd. Door het vernietigen van de haarzakjes, komen de haartjes niet meer terug.

Tijdens de behandeling gebruiken we de Soprano Titanium Ice laser. Dit apparaat zorgt ervoor dat de haren op een snelle en comfortabele manier worden verwijderd, ongeacht het huidtype of het seizoen. 

Na één behandeling zie je al verschil! Echter zijn dan alleen de haartjes verwijderd uit de groeifase van dat moment. Niet alle haarzakjes zitten tegelijkertijd in de groeifase. Daarom zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Het aantal behandelingen dat je voor laser ontharen nodig hebt, hangt af van het te behandelen gebied, de huidskleur, de haarkleur en het type beharing.

Laser-ontharen

/ BEHANDELINGEN

Welke behandelingen voor laser ontharen bieden wij ?

laser ontharen proefbehandeling

Laser ontharen voor dames

De laserbehandelingen die wij aanbieden voor dames zijn mogelijk op verschillende zones. Je kunt onder andere terecht voor definitieve ontharing voor het gelaat, de oksels, de bikinilijn en voor de benen. Voor andere zones kan je telefonisch of per email contact opnemen met onze vestigingen in Waalwijk of Wijk en Aalburg.

Momenteel hebben wij verschillende actie pakketten voor jou samengesteld. Laser ontharen is nu heel voordelig. Als je nu een pakket aanschaft, wil dat zeggen, je koopt 5 behandelingen en krijgt een zesde behandeling volledig GRATIS.

Populairste actie pakketten en losse behandelingen laser ontharen Dames:

 • SUPERDEAL Oksels + Bikinilijn laseren (groot) | losse behandeling van €99 naar €79
 • SUPERDEAL Oksels + Bikinilijn laseren | pakket van €495 voor €395
 • Gehele benen laseren | losse behandeling €99
 • Gehele benen laseren | pakket €495
 • Oksels laseren | losse behandeling €29,95
 • Oksels laseren | pakket €149,95
 • Gelaat laseren | losse behandeling €99
 • Gelaat laseren | pakket €495
 • Bovenlip laseren | losse behandeling €42
laser ontharing mannen

Laser ontharen voor heren

De laserbehandelingen die wij aanbieden voor heren zijn mogelijk op verschillende zones.
De meest geboekte behandelingen door heren voor ontharing zijn: de rug, buik en borst zone. Bekijk hier onze laserbehandelingen voor heren.
Voor andere zones kan je telefonisch of per email contact opnemen.

Momenteel hebben wij verschillende actie pakketten laserontharen voor je samengesteld. Laser ontharen is nu heel voordelig. Als je nu een pakket aanschaft, wil dat zeggen, je koopt 5 behandelingen en krijgt een zesde behandeling volledig GRATIS.

Actie pakketten laser ontharen Heren:

 • Buik + borst laseren €495
 • Rug + schouders laseren €495
 • Buik + borst + rug laseren €750

/ RESULTATEN

Resultaten laserontharing

Bekijk hier de resultaten van effectieve laserontharing. 

Al zichtbaar na 1 behandeling!

/ LASERONTHARING

Gratis Proefbehandeling Laser ontharen

Ben je benieuwd of laser ontharen iets voor jou is? Plan dan een gratis proefbehandeling laser ontharen in één van onze salons in Waalwijk of Wijk en Aalburg en ervaar zelf hoe pijnloos laser ontharing is.

Onze laserkliniek is eenvoudig te bereiken vanuit ‘s-Hertogenbosch, Drunen, Vlijmen, Tilburg, Kaatsheuvel en omstreken.

Laser ontharen bij Lalana Huidkliniek Dé nr 1 specialist

Stappen voor effectieve laserontharing

1
2
3
4

/ LASERONTHARING

Onze laser de Soprano Titanium

Onze Soprano Titanium laser maakt gebruik van twee soorten technieken. SHR motion is een vooraanstaande procedure die speciaal ontworpen is om ongewenst haar definitief te verwijderen op een snellere en meer comfortabele manier. Met SHR kun je behandeld worden ongeacht je huidtype of het seizoen. Permanent ontharen kan zelfs op gevoelige gebieden op een comfortabele manier. Bij HR is het enige verschil dat deze ook de dunnere haren verwijdert.

Soprano-Titanium-Laser

/ VOOR EN NA ZORG VAN EEN LASERBEHANDELING

Goed om te weten

Lalana Huidkliniek wil er alles aan doen om de laserbehandelingen zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom hebben wij ook uw medewerking nodig om de voor- en nazorginstructies op te volgen om tot een optimaal mogelijk eindresultaat te komen.

• Het te behandelen gebied mag 2 weken vóór en na de behandeling niet blootgesteld worden aan de zon of een zonnebankbezoek. Bij onvermijdelijke blootstelling aan zonnestralen is het advies gebruik te maken van een zonnebrandcrème met beschermingsfactor.

• Minimaal 4 weken vóór de behandeling niet epileren of harsen. En tijdens het behandeltraject het behandelde gebied niet meer epileren of harsen. Scheren mag wel.

• 24 uur vóór de behandeling dien je het te behandelen gebied te scheren. Scheer bij voorkeur met een wegwerpscheermesje. Gebruik geen ontharing crème met het scheren.

• Wij vragen alleen tijdens het intake gesprek met een ongeschoren gebied, zodat het te behandelen gebied goed beoordeeld kan worden.

• Net na de behandeling kan het gebied waar het laseren heeft plaats gevonden rood en gevoelig zijn.

• Geef uw huid even rust, wij adviseren het behandelde gebied minimaal 3 dagen rust te geven, na 3 dagen mag u weer scheren. Dit hoeft niet gemiddeld vallen de haartjes uit na 2 weken.

• Na de behandeling 48uur niet zwemmen, geen gebruik maken van whirlpool en/of sauna. U mag wel douchen, maar niet te heet. De huid moet tot rust komen.

• Zijn uw oksels behandelt, gebruik dan de eerste 2 dagen geen deodorant.

• Nooit krabben of wrijven, ook de dagen volgend op de behandeling niet. Hierdoor kunnen onnodig korstjes ontstaan, die kunnen leiden tot pigmentverschuivingen of littekens.
• Geef veranderde situaties omtrent medicijngebruik, zwangerschap en/of zongedrag/ gebruik van zelfbruiningsproducten voor elke behandeling door aan de behandelaar.

 

/ PRODUCTEN

Deze producten passen perfect bij definitief laser ontharen

/ FAQ

Veelgestelde vragen over laser ontharen

Moet ik scheren voor mijn afspraak?

Ja. Wij vragen dit graag 24 uur van te voren te doen.

Ons advies is 2 weken vóór en 2 weken na de behandeling niet intensief zonnen, geen zonnebank en geen zelfbruinings producten te gebruiken.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat laserontharing effectiever is dan ontharen middels IPL.

Onze Soprano Titanium laser is geschikt voor alle huidtypen, ook donkere huidtypen kunnen behandeld worden.

Het is belangrijk dat u de haren 4 tot 6 weken niet epileert of harst voor de behandeling.

De eerste 3 dagen mag u niet het behandelde gebied scheren.

De hersteltijd die voor de behandeling staat is 24 uur.

Je kan haarvermindering verwachten binnen 6 tot 10 behandelingen. Dit aantal is slechts een indicatie. In sommige gevallen zullen er echter meer behandelingen nodig zijn. Dit is afhankelijk van jouw huid en haar type.

Bij onze Soprano Titanium altijd, tenzij je grijze of witte haren hebt. Dit heeft te maken met het pigment wat ontbreekt. Het pigment van het haartje dient als geleiding om het haarzakje te verbranden.

De grijze en witte haren niet met onze Soprano Titanium. De blonde haren gaan weg voor 40% met deze laser. Voor het definitief verwijderen van deze haarkleuren bieden wij een andere techniek: Elektrische epilatie.

Je hebt gemiddeld 8 tot 12 behandelingen nodig. Afhankelijk van haargroei, haardikte, haarkleur en haargroeifase.

Ja, bij Lalana Huidkliniek hanteren wij een minimum leeftijd van 16 jaar. 

Ja, tot de leeftijd van 18 jaar moet een ouder of voogd schriftelijk toestemming geven. Onder de 18 jaar is het lichaam nog in ontwikkeling. Dat wil zeggen dat permanente ontharing vaak niet het gewenste resultaat kan geven.

Wij plannen voor het gelaat om de 4 weken en het lichaam wordt om de 6 weken ingepland. Gedurende het traject bekijken wij hoe het resultaat ervoor staat en passen wij zo nodig de weken aan om uw gewenste resultaat te behalen.

Dit is helaas niet te garanderen. Dit is afhankelijk van vele factoren. Onder andere geslacht, leeftijd, pubertijd, overgang, zwangerschap, mannelijke hormonen, medicijnen en genetische invloeden. Verwachting is 75 tot 95% haarreductie. Echter elk lichaam reageert anders op de laserbehandelingen. Het resultaat is om die redenen ook niet te voorspellen.

Nee, dankzij de ijskop is het mogelijk om vrijwel pijnloos behandeld te worden. Echter, is elke mens uniek, en de beleving van pijn zal dan per persoon en behandelgebied anders ervaren worden.

– zwanger bent, borstvoeding geeft of in een IVF traject zit

– Diabetes hebt (behandeling met insuline inspuitingen)

– Kanker (huidkanker)

– Een pacemaker hebt

– Piercings of tatoeages in het behandelde gebied ( we kunnen een gedeelte afplakken met witte tape)

– Als je ontstekingsremmers slikt in de afgelopen 6 maanden, met name roacutane 

– Een auto immuunziekte

– Epilepsie

Staat je vraag over haar laseren er niet bij?
Neem dan direct contact met ons op.

Maasdijk 205
4161 AJ Wijk en Aalburg

Grotestraat 205
5141 JS Waalwijk

0416 – 69 13 02
06 – 57 90 38 36
info@lalana.nl

Mijn winkelwagen
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.