Beauty award winnaar

Gratis verzending vanaf €49,-

Erkend door zorgverzekeraars

Gecertificeerde huidtherapeuten

Search
Close this search box.
Winkelwagen 0 0,00

Definitief laser ontharen

Stoor jij je aan overbeharing of heb je last van scheerirritatie? Vind jij het vervelend altijd met een scheermesje op zak te lopen op vakantie en wil jij een mooie, gladde huid en geen stoppeltjes? Dan is definitief laser ontharen iets voor jou. Geschikt voor ieder haar– en huidtype.

Boek nu een gratis proefbehandeling laser ontharen in Waalwijk of Wijk en Aalburg en ervaar het zelf!

Laser ontharen Lalana Waalwijk

Ongewenste haargroei of overbeharing is voor veel mensen een probleem. Zo kun je last hebben van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen. Maar met definitief laser ontharen heb je hier geen last meer van.

Wat is het voordeel van definitief laser ontharen?

 • Snel resultaat en bovenal pijnvrij
 • Laserontharing is geschikt voor alle huidtypes (donkere/lichte huid)
 • Koel, comfortabel en snel ontharen
 • Tussen de behandelingen mag je het gebied gewoon scheren
 • Meest veilige lasertechniek voor definitieve ontharing
 • Geschikt voor mannen en vrouwen

Bekijk hier de populairste actie pakketten en losse behandelingen voor definitief laser ontharen Dames

/ LASEREN ONTHAREN

Laser ontharen - een blijvende oplossing

Met onze Soprano Titanium laser maken we gebruik van twee soorten technieken, namelijk SHR en HR. SHR motion is een vooraanstaande procedure die speciaal ontworpen is om ongewenst haar definitief te verwijderen op een snellere en meer comfortabele manier. Met SHR kan je behandeld worden ongeacht je huidtype of het seizoen. Permanent ontharen kan zelfs op gevoelige gebieden op een comfortabele manier. Bij HR is het enige verschil dat deze ook de dunnere haren verwijdert. 

De SHR techniek warmt de haarfollikels geleidelijk op via subtiele lichtstraaltjes. Definitief ontharen met onze laser kan veilig en comfortabel op nagenoeg elk lichaamsdeel, zoals gezicht, nek, benen, armen, bikinilijn, rug en buik.

De HR techniek wordt gebruikt bij dunne vlassige haren, die over blijven na het gebruik van de SHR motion techniek. De HR techniek verwarmt ook de haarfollikels met korte stationeren pulsen.

Het aantal behandelingen voor laser ontharen dat nodig is, hangt af van het te behandelen gebied, huidskleur, haarkleur en het type beharing. Wanneer de haar in de groeifase zit en met de wortel vastzit in de huid kan deze goed worden behandeld. 

Omdat niet alle haren in dezelfde haargroeifase zitten zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk voor permanente ontharing. Daarom zijn er gemiddeld 8 tot 12 behandelingen nodig om het overgrote deel van de haren weg te laseren, voor het beste resultaat. Voor een optimaal resultaat wordt het gelaat om de 4 weken en het lichaam om de 6 weken behandeld.

Stappen voor effectieve laserontharing

1
2
3
4

/ VOOR EN NAZORG VAN EEN LASER ONTHAREN BEHANDELING

Goed om te weten

Lalana Huidkliniek wil er alles aan doen om de laserbehandelingen zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom hebben wij uw medewerking nodig om de voor- en nazorginstructies op te volgen, om tot een zo optimaal mogelijk eindresultaat te komen.

 • Het te behandelen gebied mag 2 weken vóór en na de behandeling niet blootgesteld worden aan de zon of de zonnebank. Bij onvermijdelijke blootstelling aan zonnestralen adviseren wij gebruik te maken van een zonnebrandcrème met beschermingsfactor.
 • Minimaal 4 weken vóór de behandeling niet epileren of harsen. Ook niet tijdens het behandeltraject. Scheren mag wel.
 • 24 uur vóór de behandeling dien je het te behandelen gebied te scheren. Scheer bij voorkeur met een wegwerpscheermesje. Gebruik geen ontharingscrème met het scheren.
 • Wij vragen alleen tijdens het intake gesprek met een ongeschoren gebied te komen, zodat het te behandelen gebied goed beoordeeld kan worden. Hierbij maken we ook voor foto’s, om het resultaat tijdens het traject te controleren.
 
 • Net na de behandeling kan het gebied, waar het laseren heeft plaats gevonden, rood en gevoelig zijn.
 • Geef uw huid minimaal 3 dagen rust, na 3 dagen mag u weer scheren. Dit hoeft niet, meestal vallen de haartjes er zelf uit na 2 weken.
 • Na de behandeling 48 uur niet zwemmen, geen gebruik maken van een whirlpool of sauna.  Je mag wel douchen, maar niet te heet. De huid moet tot rust komen.
 • Zijn uw oksels behandeld? Gebruik dan de eerste 2 dagen geen deodorant.
 • Nooit krabben of wrijven  op het behandelend gebied. Ook de dagen erop volgend op de behandeling gelieve niet. Hierdoor kunnen onnodig korstjes ontstaan, die kunnen leiden tot pigmentverschuivingen of littekens.

/ BEHANDELINGEN

Laser ontharen bij Lalana Huidkliniek Waalwijk en Wijk & Aalburg

Lalana Huidkliniek biedt verschillende laserbehandelingen aan, voor verschillende zones van het lichaam. De laser ontharen behandelingen zijn mogelijk voor zowel dames als heren. Kijk onder het kopje ‘’ Maak afspraak’’ welke zone het beste bij je past.

Benieuwd of laser ontharen iets voor jou is? Plan dan een gratis proefbehandeling laser ontharen in één van onze salons in Waalwijk of Wijk en Aalburg. Eenvoudig te bereiken vanuit ‘s-Hertogenbosch, Drunen, Vlijmen, Tilburg, Kaatsheuvel en omstreken.

Lase ontharen voor dames

De laserbehandelingen die wij aanbieden voor dames zijn mogelijk op verschillende zones. Je kunt onder andere terecht voor definitieve ontharing voor het gelaat, de oksels, de bikinilijn en voor de benen. Voor andere zones kan je telefonisch of per email contact opnemen.

Momenteel hebben wij verschillende actie pakketten voor jou samengesteld. Laser ontharen is nu heel voordelig. Als je nu een pakket aanschaft, wil dat zeggen, je koopt 5 behandelingen en krijgt een zesde behandeling volledig GRATIS.

Populairste actie pakketten en losse behandelingen laser ontharen Dames:

 • Gehele benen laseren | losse behandeling €99
 • Gehele benen laseren | pakket €495
 • Oksels + Bikinilijn groot | losse behandeling €99
 • Oksels + Bikinilijn laseren | pakket €495
 • Oksels laseren | losse behandeling €29,95
 • Oksels laseren | pakket €149,95
 • Gelaat laseren | losse behandeling €99
 • Gelaat laseren | pakket €495
 • Bovenlip laseren | losse behandeling €42

Laser ontharen voor heren

De laserbehandelingen die wij aanbieden voor heren zijn mogelijk op verschillende zones.
De meest geboekte behandelingen door heren voor ontharing zijn: de rug, buik en borst zone. Bekijk hier onze laserbehandelingen voor heren.
Voor andere zones kan je telefonisch of per email contact opnemen.

Momenteel hebben wij verschillende actie pakketten laserontharen voor je samengesteld. Laser ontharen is nu heel voordelig. Als je nu een pakket aanschaft, wil dat zeggen, je koopt 5 behandelingen en krijgt een zesde behandeling volledig GRATIS.

Actie pakketten laser ontharen Heren:

 • Buik + borst laseren €495
 • Rug + schouders laseren €495
 • Buik + borst + rug laseren €750

/ PRODUCTEN

Deze producten passen perfect bij je laser ontharen behandeling

/ FAQ

Veelgestelde vragen over laser ontharen

Moet ik scheren voor mijn afspraak?

Ja. Wij vragen dit graag 24 uur van te voren te doen.

Ons advies is 2 weken vóór en 2 weken na de behandeling niet intensief zonnen, geen zonnebank en geen zelfbruinings producten te gebruiken.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat laserontharing effectiever is dan ontharen middels IPL.

Onze Soprano Titanium laser is geschikt voor alle huidtypen, ook donkere huidtypen kunnen behandeld worden.

Het is belangrijk dat u de haren 4 tot 6 weken niet epileert of harst voor de behandeling.

De eerste 3 dagen mag u niet het behandelde gebied scheren.

De hersteltijd die voor de behandeling staat is 24 uur.

Je kan haarvermindering verwachten binnen 6 tot 10 behandelingen. Dit aantal is slechts een indicatie. In sommige gevallen zullen er echter meer behandelingen nodig zijn. Dit is afhankelijk van jouw huid en haar type.

Bij onze Soprano Titanium altijd, tenzij je grijze of witte haren hebt. Dit heeft te maken met het pigment wat ontbreekt. Het pigment van het haartje dient als geleiding om het haarzakje te verbranden.

De grijze en witte haren niet met onze Soprano Titanium. De blonde haren gaan weg voor 40% met deze laser. Voor het definitief verwijderen van deze haarkleuren bieden wij een andere techniek: Elektrische epilatie.

Je hebt gemiddeld 8 tot 12 behandelingen nodig. Afhankelijk van haargroei, haardikte, haarkleur en haargroeifase.

Ja, bij Lalana Huidkliniek hanteren wij een minimum leeftijd van 16 jaar. 

Ja, tot de leeftijd van 18 jaar moet een ouder of voogd schriftelijk toestemming geven. Onder de 18 jaar is het lichaam nog in ontwikkeling. Dat wil zeggen dat permanente ontharing vaak niet het gewenste resultaat kan geven.

Wij plannen voor het gelaat om de 4 weken en het lichaam wordt om de 6 weken ingepland. Gedurende het traject bekijken wij hoe het resultaat ervoor staat en passen wij zo nodig de weken aan om uw gewenste resultaat te behalen.

Dit is helaas niet te garanderen. Dit is afhankelijk van vele factoren. Onder andere geslacht, leeftijd, pubertijd, overgang, zwangerschap, mannelijke hormonen, medicijnen en genetische invloeden. Verwachting is 75 tot 95% haarreductie. Echter elk lichaam reageert anders op de laserbehandelingen. Het resultaat is om die redenen ook niet te voorspellen.

Nee, dankzij de ijskop is het mogelijk om vrijwel pijnloos behandeld te worden. Echter, is elke mens uniek, en de beleving van pijn zal dan per persoon en behandelgebied anders ervaren worden.

– zwanger bent, borstvoeding geeft of in een IVF traject zit

– Diabetes hebt (behandeling met insuline inspuitingen)

– Kanker (huidkanker)

– Een pacemaker hebt

– Piercings of tatoeages in het behandelde gebied ( we kunnen een gedeelte afplakken met witte tape)

– Als je ontstekingsremmers slikt in de afgelopen 6 maanden, met name roacutane 

– Een auto immuunziekte

– Epilepsie

Staat je vraag er niet bij?
Neem dan direct contact met ons op.

Maasdijk 205
4161 AJ Wijk en Aalburg

Grotestraat 205
5141 JS Waalwijk

0416 – 69 13 02
06 – 57 90 38 36
[email protected]

Mijn winkelwagen
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.