Beauty award winnaar

Gratis verzending vanaf €49,-

Erkend door zorgverzekeraars

Gecertificeerde huidtherapeuten

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Winkelwagen 0 0,00

Bikinilijn laseren – een gladde bikinilijn zonder zorgen

Heb je last van ongewenst haargroei of scheerirritatie bij de bikinilijn? Hoe fijn zou het zijn om definitief van je haargroei af te zijn? Dan is definitief laser ontharen van je bikinilijn iets voor jou. Geschikt voor ieder huidtype.

SUPERDEAL

Losse behandeling | van €99 naar €79
Pakketprijs | van €495 naar €395

Bikinilijn laseren bij Lalana Waalwijk snel en effectief.

Ongewenste haargroei of overbeharing rond de bikinilijn of oksels is voor veel vrouwen een probleem. Zo kun je last hebben van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen rond je bikinilijn. 

Bij Lalana Huidkliniek in Waalwijk bieden wij daar een geschikte oplossing voor: Ontharen van de bikinilijn met een laser, oftewel bikinilijn laseren. De bikinilijn laser behandeling is voor ieder huidtype geschikt..

Wat is het voordeel van het laseren van je bikinilijn?

 • Snel resultaat en bovenal pijnvrij met bikinilijn laseren bij Lalana Huidkliniek
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Koel, comfortabel en snel ontharen
 • Tussen de behandelingen mag je het gebied gewoon scheren
 • Meest veilige lasertechniek


Popula
irste actie pakketten en losse behandelingen bikinilijn en oksels laseren:

 • SUPERDEAL Oksels + Bikinilijn laseren (groot) | losse behandeling van €99 naar €79
 • SUPERDEAL Oksels + Bikinilijn laseren | pakket van €495 voor €395
 • Bikinilijn laseren (groot) | losse behandeling €94
 • Bikinilijn laseren (groot) | pakket €470
 • Bikinilijn laseren (klein) | losse behandeling €68
 • Bikinilijn laseren (klein) | pakket €340
 • Oksels laseren | losse behandeling €29,95
 • Oksels laseren | pakket €149,95

/ BIKINILIJN LASEREN

Een goed verzorgde bikinilijn zonder stoppels met de Soprano Ice-laser

Voor het laseren van de bikinilijn werken wij met een apparaat wat de haren door middel van laser ontharen kan verwijderen. Dit is een effectieve oplossing voor vrouwen die last hebben van ongewenste haargroei bij de bikinilijn. U kunt uw bikinilijn laten laseren bij in Waalwijk en Wijk en Aalburg.

Onze Soprano Titanium laser is een vooraanstaande procedure die speciaal ontworpen is om ongewenst haar definitief te verwijderen rond uw bikinilijn en oksels op een snellere en meer comfortabele manier. Met de SHR motion methode kan er behandeld worden ongeacht je huidtype of het seizoen. Permanent ontharen kan zelfs op gevoelige zones (zoals bij de bikinilijn). op een comfortabele manier.
De SHR techniek warmt de haarfollikels geleidelijk op via subtiele lichtstraaltjes. Definitief ontharen kan veilig en comfortabel op nagenoeg elk lichaamsdeel.


Stappen voor effectief bikinilijn laseren

1
2
3
4

/ BIKINILIJN LASEREN - VOOR EN NA DE LASERBEHANDELING

Goed om te weten

Lalana Huidkliniek wil er alles aan doen om het laseren van uw bikinilijn of oksels zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom hebben wij ook uw medewerking nodig om de voor- en nazorginstructies op te volgen om tot een optimaal mogelijk eindresultaat te komen.

• Uw oksels of bikinilijn mogen 2 weken vóór en na de behandeling niet blootgesteld worden aan de zon of een zonnebankbezoek. Bij onvermijdelijke blootstelling aan zonnestralen is het advies gebruik te maken van een zonnebrandcrème met beschermingsfactor.

• Minimaal 4 weken vóór de behandeling van uw oksels of bikinilijn niet epileren of harsen. En tijdens het behandeltraject het behandelde gebied niet meer epileren of harsen. Scheren mag wel.

• 24 uur vóór de behandeling dien je het te behandelen gebied te scheren. Scheer bij voorkeur met een wegwerpscheermesje. Gebruik geen ontharing crème met het scheren.

• Wij vragen alleen tijdens het intake gesprek met een ongeschoren gebied, zodat het te behandelen gebied goed beoordeeld kan worden.

• Net na de behandeling kan het gebied waar het laseren heeft plaats gevonden rood en gevoelig zijn.

• Geef uw huid even rust, wij adviseren het behandelde gebied minimaal 3 dagen rust te geven, na 3 dagen mag u weer scheren. Dit hoeft niet gemiddeld vallen de haartjes uit na 2 weken.

• Na de behandeling 48uur niet zwemmen, geen gebruik maken van whirlpool en/of sauna. U mag wel douchen, maar niet te heet. De huid moet tot rust komen.

• Zijn uw oksels behandelt, gebruik dan de eerste 2 dagen geen deodorant.

• Nooit krabben of wrijven, ook de dagen volgend op de behandeling niet. Hierdoor kunnen onnodig korstjes ontstaan, die kunnen leiden tot pigmentverschuivingen of littekens.

• Geef veranderde situaties omtrent medicijngebruik, zwangerschap en/of zongedrag/ gebruik van zelfbruiningsproducten voor elke behandeling door aan de behandelaar.

/ BIKINILIJN LASEREN - BEHANDELINGEN

Welke laser behandelingen voor bikinilijn en oksels biedt Lalana Huidkliniek aan

Lalana Huidkliniek biedt verschillende laserbehandelingen voor zowel de bikinilijn als oksels aan. Zo bieden wij bij bikinilijn klein, bikinilijn groot of een combi pakket bijvoorbeeld als oksels en bikinilijn aan De laserbehandelingen zijn mogelijk voor zowel dames als heren. Kijk hieronder welke welke zone het beste bij je past om te laten laseren en boek je plekje in de online agenda. 

De laserbehandelingen voor bikinilijn en oksels kunnen wij aanbieden, bij Lalana Huidkliniek in Waalwijk, in meerdere combinaties of als losse behandelingen. Benieuwd naar al onze laser ontharen behandelingen?

Bikinilijn laseren klein

Wanneer je een behandeling bikinilijn klein boekt, laseren wij alleen ze zijkant van de bikinilijn, oftewel de liezen. Bij de bikinilijn groot behandelen wij de gehele schaamstreek. Dit houdt in: De liezen, de venusheuvel en de schaamlippen.
Voor andere zones kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Bikinilijn laseren groot

De laserbehandeling voor de bikinilijn is te verdelen in verschillende oppervlaktes. Bij de bikinilijn groot behandelen wij de gehele schaamstreek. Dit houdt in: De liezen, de venusheuvel en de schaamlippen.

Wanneer je een behandeling bikinilijn laseren klein boekt, laseren wij alleen ze zijkant van de bikinilijn, oftewel de liezen.

Oksels en Bikinilijn laseren

Bij Lalana Huidkliniek bieden wij ook combinatie pakketten aan.
Zoals een veel gekozen pakket: het laser ontharen van de oksels en bikinilijn.

Bij dit pakket kun je kiezen voor bikinilijn groot of bikinilijn klein. Bij bikinilijn klein laseren we alléén de liezen. Bij bikinilijn groot laseren wij de gehele schaamstreek. Dit houdt in: De liezen, de venusheuvel en de schaamplippen.

/ BIKINILIJN LASEREN - PRODUCTEN

Deze producten passen perfect bij je laserbehandeling

/ FAQ

Veelgestelde vragen bikinilijn of oksels laseren

Wat is een bikinilijnlaserbehandeling?

Een bikinilijn laserbehandeling is een cosmetische procedure waarbij laserlicht wordt gebruikt om ongewenst haar rondom de bikinilijn te verwijderen.

Bij een behandeling voor laser ontharen voor de bikinilijn wordt onze Soprano Titanum laser gebruikt, deze laser warmt de haarfollikels geleidelijk op via subtiele lichtstraaltjes.

Bikinilijn klein is de zijkant van de bikinilijn, dit betekent het dat we de haren rond de liezen weglaseren.

Bikinilijn groot is de gehele schaamstreek. Dit wil zeggen alle haartjes weg op de liezen, de venusheuvel en de schaamlippen.

Een sessie voor de bikinilijn duurt gemiddeld 15 tot maximaal 30 minuten, afhankelijk van het behandelgebied en de haardichtheid.

Ons advies is 2 weken vóór en 2 weken na de behandeling niet intensief zonnen, geen zonnebank en geen zelfbruinings producten te gebruiken

Het is belangrijk dat u de haren 4 tot 6 weken niet scheert of harst voor de behandeling.

De eerste 3 dagen mag u niet het behandelde gebied scheren.

De hersteltijd die voor de behandeling staat is 24 uur.

U kunt haarvermindering verwachten binnen 6 tot 10 behandelingen. Dit aantal is slechts een indicatie. In sommige gevallen zullen er echter meer behandelingen nodig zijn. Dit is afhankelijk van uw huid en haar type.

Bij onze Soprano Titanium altijd, tenzij u grijze of blonde haren heeft. Dit heeft te maken met het pigment wat ontbreekt. Het pigment van het haartje dient als geleiding om het haarzakje te verbranden.

Nee niet met onze Soprano Titanium. Hiervoor bieden wij een andere techniek: Elektrische epilatie.

Ja, scheren is toegestaan tussen de behandeling door omdat de laser het haarzakje aanpakt, niet het zichtbare haar op het oppervlak

U heeft gemiddeld 8 tot 12 behandelingen nodig. Afhankelijk van haargroei, haardikte, haarkleur en haargroeifase.

Ja, bij Lalana Huidkliniek hanteren wij een minimum leeftijd van 16 jaar. 

Ja, laser ontharen is ook mogelijk bij een donkere huidskleur. Onze lasers zijn namelijk geschikt zijn voor donkere huidtypes.

Tijdelijke roodheid, zwelling en lichte irritatie zijn mogelijk, maar deze verdwijnen meestal binnen enkele uren tot een paar dagen na de behandeling.

Ja, tot de leeftijd van 18 jaar moet een ouder of voogd schriftelijk toestemming geven. Onder de 18 jaar is het lichaam nog in ontwikkeling. Dat wil zeggen dat permanente ontharing vaak niet het gewenste resultaat kan geven.

Wij plannen voor het gelaat om de 4 weken en het lichaam wordt om de 6 weken ingepland. Gedurende het traject bekijken wij hoe het resultaat ervoor staat en passen wij zo nodig de weken aan om uw gewenste resultaat te behalen.

Dit is helaas niet te garanderen. Dit is afhankelijk van vele factoren. Onder andere geslacht, leeftijd, pubertijd, overgang, zwangerschap, mannelijke hormonen, medicijnen en genetische invloeden. Verwachting is 75 tot 80% haarreductie. Echter elk lichaam reageert anders op de laserbehandelingen. Het resultaat is om die redenen ook niet te voorspellen.

Sommige mensen ervaren lichte ongemakken, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid tikt. Het ongemak varieert echter per persoon.

– zwanger bent, borstvoeding geeft of in een IVF traject zit

– Diabetes hebt (behandeling met insuline inspuitingen)

– Kanker (huidkanker)

– Een pacemaker hebt

– Piercings of tatoeages in het behandelde gebied

– Ontstekingsremmers slikt in de afgelopen 6 maanden, met name roacutane 

– Een auto immuunziekte

– Aan epilepsie lijd

Een sessie voor de bikinilijn duurt gemiddeld 15 tot maximaal 30 minuten, afhankelijk van het behandelgebied en de haardichtheid.

Staat je vraag over bikinilijn laseren er niet bij?
Neem dan direct contact met ons op.

Maasdijk 205
4161 AJ Wijk en Aalburg

Grotestraat 205
5141 JS Waalwijk

0416 – 69 13 02
06 – 57 90 38 36
info@lalana.nl

Mijn winkelwagen
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.