QMS behandelingen

QMS vervangt en beschermt jouw eigen collageen.

QMS Collageen behandeling 105 min


Behandeling
€ 149,50

QMS NEO Tissuedermie 90 min

Heb je last van een droge en vochtarme huid dan is deze behandeling geschikt voor jou. Jouw huidexpert neemt je mee in de behandelplan die wij jou adviseren. En je krijgt advies voor thuis gebruik. Dit om een comfortabele huid te krijgen met het maximale resultaat.


Behandeling
€ 149,00

QMS Sensitive behandeling 75 min

Deze behandeling is geschikt voor een acne huid vanaf 27 jaar. Heb je op latere leeftijd acne gekregen, waarbij je ook veel roodheden hebt, dan is deze behandeling geschikt voor jou. Door een zachte aanpak krijg je hiermee een egale en zuivere huid. Je hebt bij deze behandeling geen hersteltijd.


Behandeling
€ 129,00

De filosofie van QMS is het collageen.

Deze zitten verpakt in een classic set. De 3 stappen die jouw huid verstevigen en opvullen met collageen. We werken in verschillende fasen. Jouw huidexpert neemt je mee in deze stappen om jouw huid weer jonger en strakker te krijgen.

Maak nu een afspraak

QMS is een duits merk dat werkt met collageen. Het vervangt en beschermt jouw eigen collageen. Daarnaast hebben ze ook de basis stappen als een reiniging en crèmes op verschillende niveaus.

Om QMS op de juiste manier te gebruiken, is het belangrijk om begeleid te worden door jouw huidexpert. Zo halen we samen het beste resultaat om het gebied van anti- aging.