Behandeling: Behandeling: NU!                      Pakket: NU!
Oksels SUPERACTIE! €80,- €20,- €400,- €100,-
 
Bakkebaard €50,- €39,- €250,- €195,-
Bovenlip €50,- €39,- €250,- €195,-
Gehele gelaat €150,- €99,- €750,- €495,-
Hals €90,- €58,- €450,- €290,-
Nek €90,- €58,- €450,- €290,-
Tepels rondom €50,- €39,- €250,- €195,-
Kin €50,- €39,- €250,- €195,-
 

Voor de aanbiedingen van overige zones, klik hieronder:

Bekijk hier alle actieprijzen

Momenteel hebben we spectaculaire prijzen voor definitief ontharen.

De pakketprijzen bevatten 6 behandelingen voor de prijs van 5.
Ook bieden wij de mogelijkheid om pakketten in termijnen te betalen.

! aan de prijzen vermeld op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze actie verloopt binnenkort.

Reserveer nu uw plek. Vol=vol

Maak afspraak

Pijnloos uw huid laten laseren​

​Met de nieuwe Soprano Ice wordt definitief ontharen echt COOL! Nu investeren is een plezier voor je leven. Een gladde huid zonder bultjes of ontstekingen op elk moment van de dag, wie wilt dat nou niet? Het verwijderen van ongewenste haargroei is wereldwijd de meest gevraagde behandelmethode. Geen irritatie en ongemakken meer. Voor mannen en vrouwen en op elk gebied van het lichaam en het gezicht is mogelijk. Wat maakt dit systeem nu zo speciaal? Het is het meest effectieve apparaat dat er bestaat. CE en FDA gekeurd, klinisch bewezen en volkomen veilig. Het bezit de technologie van de beste lasers bij elkaar, aangevuld met een unieke gekoelde behandelkop. De Soprano Ice warmt via een constante beweging het hele gebied geleidelijk en voorzichtig op tot het punt waarop de haarfollikel effectief wordt beschadigd en teruggroei voorkomen wordt. Dit alles zonder schade aan de omringende huid te veroorzaken. Wat maakt dit systeem nu zo speciaal?

Het is het meest effectieve apparaat dat er bestaat. CE en FDA gekeurd, klinisch bewezen en volkomen veilig. Het bezit de technologie van de beste lasers bij elkaar, aangevuld met een unieke gekoelde behandelkop. De Soprano Ice warmt via een constante beweging het hele gebied geleidelijk en voorzichtig op tot het punt waarop de haarfollikel effectief wordt beschadigd en teruggroei voorkomen wordt. Dit alles zonder schade aan de omringende huid te veroorzaken.

Pijn is verleden tijd! Door de geleidelijke opbouw van warmte (energie) en het continue bewegen van de gekoelde behandelkop voelt het als een hot-stone massage. Zo wordt definitief ontharen een wellness ervaring.

definitief ontharen met de laser             Soprano Ice: de beste en veiligste manier voor definitief ontharen

Voor ieder huid en haartype

De soprano ice werkt niet op het pigment, maar alleen diep in de huid waar de haarfollikels zitten. Hierdoor kunnen we ook donkerder huid laseren evenals lichtere haren.

Voor elk gebied van gezicht en lichaam

Deze methode is voor elk gebied van gezicht en lichaam inzetbaar. Zelfs voor de moeilijk bereikbare haren van bijvoorbeeld de bikinilijn, neus en oren.

Gewoon doorbehandelen in de zomer

Geen wachttijden meer in de zomer, maar gewoon door behandeld worden als je bruin bent of vlak voor je op vakantie gaat. Je hoeft slechts enkele dagen voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon.

Snelheid

De behandelingen gaan sneller dan ooit tevoren. We kunnen je dus veel van je kostbare tijd besparen.

Moet ik van te voren ergens rekening mee houden?

Het enige waar je rekening mee hoeft te houden is dat je de haartjes 2 dagen van te voren laat staan, zodat je geen irritatie hebt van het scheren. Ook een dag van tevoren en na de behandeling niet actief blootstellen aan de zon is wenselijk.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Met de Soprano ice zijn er beduidend minder behandelingen nodig dan met elke andere laser of IPL. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig, waarbij we ons altijd moeten realiseren dat we op mensen werken, en ieder mens nu eenmaal anders reageert. De behandelingen worden uitgevoerd met een tussenliggende tijd van 6 tot 8 weken.

Contra indicaties zijn

Zwangerschap en borstvoeding, Epilepsie, Pacemaker, Diabetes (behandeld met insuline-inspuitingen), Porfyrie (erfelijke ziekte), Zonneallergie en overgevoeligheid voor zonlicht, Kwaadaardige moedervlekken, Lupus erythematosus dissiminatus (auto-immuunziekte).

Intakegesprek huid laseren

Voordat we de huid laseren, starten we altijd met een intake gesprek. Hierin wordt onze werkwijze duidelijk uitgelegd, er wordt een goede indicatie gegeven en een behandelplan op maat voor u gemaakt. Deze intake is kosteloos en vrijblijvend.

Zijn er nabehandelingen nodig?

De haren die behandeld zijn komen niet meer terug. Het lichaam is echter wel in staat om nieuwe haren te ontwikkelen, of haren die jaren in een rustfase verkeren weer actief te maken na bijvoorbeeld een hormonale verandering. Een nabehandeling kan dan wenselijk zijn.

Nog een tip

De IPL apparaten die voor thuisgebruik te koop zijn, vertragen de groei van de haartjes, maar zijn nooit in staat om deze te vernietigen. Vervelende bijkomstigheid is dat deze sterk verzwakte haartjes daarna moeilijker te behandelen zijn.

Prijzen definitief ontharen

Wij hanteren standaard scherpe prijzen, en maken het nog gunstiger door het aanbieden van een pakketprijs. Onder een pakket verstaan we 6 behandelingen voor de prijs van 5. Prijzen zijn er al vanaf € 20.- per zone per behandeling.


 
​Interesse om uw uw huid definitief te laten ontharen? Neem contact op met onze schoonheidsspecialiste.

 

Wijk en Aalburg | Maasdijk 205 | 4261 AJ Wijk en Aalburg | Schoonheidssalon Waalwijk | Grotestraat 205 | 5141 JS Waalwijk | 0416 691 302