Al vanaf het begin voorkomt Valmont de zichtbare tekenen van huidveroudering dankzij celtherapie.

Celtherapie is de meest intensieve vorm van huidverzorging en pakt huidveroudering op doeltreffende wijze aan.

De formules van de Valmont zijn verrijkt met Gletsjerwater, dat door de natuur wordt bewaakt. Dankzij zijn ideale mineralengehalte, bevordert het de uitwisseling van weefsels, versterkt het de celstofwisseling en stimuleert het het natuurlijke afweersysteem

Cleansing with a gel

Geschikt voor alle huidtypen. Voor een verfrissende reiniging met water.
€ 57,00
Bekijk details

White Falls

Geschikt voor alle huidtypen. Een comfortabele milk voor het reinigen van make-up. Ook geschikt voor het verwijderen van oogmake-up.
€ 60,00
Bekijk details

Water Falls

Geschikt voor de gevoelige, licht opgemaakte huid. Ideaal voor een snelle, simpele en verfrissende reiniging.
€ 60,00
Bekijk details

Vital Falls

Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige. Verkwikkend en verzachtend tegelijk
€ 60,00
Bekijk details

Face Scrub

Geschikt voor alle huidtypen. Een revitaliserend en exfoliërende crème, die onzuiverheden en dode huidcellen verwijdert
€ 73,00
Bekijk details

Priming with a hydrating fluid

Onmiddellijke schoonheidsvoorbereider. Geschikt voor alle huidtypen, mannen en vrouwen
€ 98,00
Bekijk details

Moisturizing with a cream

Voor de vochtarme huid, die behoefte heeft aan langdurige en directe hydratatie. Geeft direct resultaat.
€ 148,00
Bekijk details

Moisturizing with a mask

Geschikt voor alle huidtypen, mannen en vrouwen; speciaal voor de uitgedroogde en beschadigde huid. Hydrateert de huid. De hydrolipe filmlaag verbetert waardoor de huid beter bestand is tegen invloeden van buitenaf.
€ 145,00
Bekijk details

Moisturizing Serumulsion

Voor de huid die duidelijk tekenen van een tekort aan vocht laat zien. Een sterk hydraterende moisturizer. Het creëert een ideale zelfklevende film, als een klitteband om de hydratatie te binden
€ 139,00
Bekijk details

Moisturizing Booster

Voor een vermoeide en vochtarme huid. Voor iedereen die op zoek is naar een hoog geconcentreerd, hydraterende anti-ageing verzorging die eveneens comfort biedt. Het geeft een direct gladstrijkend effect omdat het vochttekort aan de opperhuid volledig aangevuld wordt, verkleind de poriën.
€ 135,00
Bekijk details

Hydra3 Regenetic Serum

Voor de huid die duidelijk tekenen van een tekort aan vocht laat zien. Een sterk hydraterend en activerend serum. De huid wordt ongelofelijk zacht en zijdeachtig. Het vermindert de tekenen van vermoeidheid en rimpels worden opgevuld. De huid voelt comfortabel aan en krijgt een natuurlijke glans.
€ 209,00
Bekijk details

Hydra3 Regenetic Cream

Voor de huid die duidelijk tekenen van een tekort aan vocht laat zien. Een sterk hydraterende crème. Het zorgt voor een verzorgende beschermende filmlaag op de huid en geeft een vochtreserve, die geleidelijk wordt vrijgegeven. Fijne lijntjes worden opgevuld en de huid voelt comfortabel aan en krijgt een natuurlijke glans
€ 241,00
Bekijk details

Illuminating Foamer

Een zachte, diepreinigende mousse die de huid verheldert zonder de hydrolipidelaag te beschadigen. De huid herwint haar natuurlijke glans en de teint wordt zichtbaar zuiver en transparant. Geschikt voor alle huidtypen en in het bijzonder de huid die last heeft van ongewenste verkleuringen
€ 70,00
Bekijk details

Illuminating Toner

Deze egaliserende lotion met exfoliërende werking is onmisbaar in het verhelderende reinigingsritueel van Valmont. Door de krachtige bestanddelen, is deze lotion een ideale afsluiting voor uw reinigingsritueel. Deze lotion verzekert een optimale werking van alle actieve bestanddelen die vervolgens op de huid worden aangebracht. De huid straalt, voelt zacht en ziet er fris uit. Geschikt voor alle huidtypen en in het bijzonder de huid die last heeft van ongewenste verkleuringen.
€ 70,00
Bekijk details

Clarifying Infusion

Achter deze melkachtige gel verschuilt zich een zeer geconcentreerd en krachtig serum. Het maakt het oppervlak van de huid glad en heeft een anti-verouderende werking. Het serum verheldert intens en zorgt voor een egale en stralende teint. De meest doffe huid hervindt haar natuurlijke glans. Aanbevolen voor een doffe en/of een huid met ongewenste verkleuringen.
€ 276,00
Bekijk details

Clarifying Touch

Clarifying Touch zorgt ervoor dat de cocktail van speciaal ontwikkelde ingrediënten precies op de juiste plek van de huid kan worden aangebracht. Imperfecties die de teint verstoren worden geleidelijk gereduceerd. Aanbevolen voor de huid die plaatselijke, in kleine mate, imperfecties van pigmentatie vertoont.
€ 95,00
Bekijk details

Clarifying Surge

Clarifying Surge voedt uw huid met actieve ingrediënten die uw huid laten stralen en bevat antiverouderende bestanddelen. Dit verzorgingsproduct heeft een textuur die samensmelt met de huid. De huid hersteld, is stralend en glad. Aanbevolen voor een doffe en/of een huid met ongewenste verkleuringen.
€ 254,00
Bekijk details

Clarifying Pack

Dit verhelderende crème masker zorgt voor een direct zichtbaar resultaat. Rijk aan bestanddelen die verantwoordelijk zijn voor de glans van de huid, cellen die de huid dof maken worden verwijderd. Grove poriën worden verfijnd en het masker matteert de huid voor een mooie egale teint. Binnen enkele minuten straalt u huid als nooit tevoren. Aanbevolen voor alle huidtypen en met name huidtypen die streven naar een onmiddellijk verhelderde en stralende teint.
€ 178,00
Bekijk details

Urban Radiance SPF 20

Deze fijne verhelderende en beschermende emulsie is een must voor iedere ochtend. Eenmaal op de huid aangebracht, zorgt dit laagje ervoor dat uw huid beschermt wordt tegen UVA en UVB stralen. Alle huidtypen, met name de huid die last heeft van ongewenste verkleuringen.
€ 171,00
Bekijk details

Urban Radiance SPF 50

Deze fijne verhelderende en beschermende emulsie is een must voor iedere ochtend. Eenmaal op de huid aangebracht, zorgt dit laagje ervoor dat uw huid beschermt wordt tegen UVA en UVB stralen. Alle huidtypen, met name de huid die last heeft van ongewenste verkleuringen.
€ 171,00
Bekijk details

Energizing with a cream

Geschikt voor alle huidtypen, speciaal voor de vermoeide en doffe huid. Een crème die de huid volop energie geeft. Herstelt de energieproductie, stimuleert de essentiële functies van de huid en beschermt de cellen tegen UVA-stralen.
€ 148,00
Bekijk details

Prime Renewing pack

Masker met herbalancerende werking, die rimpels onmiddellijk vervaagt en de huid verfraait. Het ontspant de gelaatstrekken, hydrateert, verfijnd de huidstructuur en zorgt voor een stralende teint. Geschikt voor alle huidtypen, voor mannen en vrouwen.
€ 180,00
Bekijk details

Prime B-cellular

Spectaculaire hydratatiebooster voor alle huidtypen. Voor mannen en/of vrouwen die op zoek zijn naar een serum die de huid beschermt tegen huidveroudering. Geeft verfijning van de huidstructuur
€ 177,00
Bekijk details

Prime 24 Hour

Sterk hydraterend; voor alle huidtypen, die geen zichtbare tekenen van veroudering hebben. Voor mannen en/of vrouwen die op zoek zijn naar een antiverouderende en antirimpel dag- en nachtverzorging.
€ 177,00
Bekijk details

Prime Regenera I

Voor een huid met een gebrek aan glans, energie en vitaliteit. Voor mannen en/of vrouwen die op zoek zijn naar een huidverzorging die energie geeft aan de huid en de opname van zuurstof stimuleert.
€ 199,00
Bekijk details

Prime Regenera II

Antiveroudering en antirimpel crème met een intensief voedende werking. Voor de vetarme of sterk door huidveroudering getekende huid. SOS behandeling voor kleine brandwonden of littekens.
€ 215,00
Bekijk details

Serum Elastine

Geschikt voor huidtypen met een verminderde elasticiteit. Voor de man of vrouw die een omhullend serum zoekt dat de contouren van het gezicht gladder, voller en strakker maakt.
€ 165,00
Bekijk details

Crème Elastine

Voor huidtypen met verminderde elasticiteit. Voor mannen en vrouwen die een crème zoeken die de gezichtscontouren modelleert.
€ 165,00
Bekijk details

Prime AWF Polyfactor Repair Serum Factor III+

Intensief antirimpel serum met een liftend en gladstrijkende werking. Geschikt voor alle huidtypen.
€ 205,00
Bekijk details

Prime AWF Expression Line Reducer Factor I

Zijdezachte crème voor de mecano-elastische rimpels, die voornamelijk veroorzaakt worden door gezichtsuitdrukkingen. Geschikt voor alle huidtypen, mannen en vrouwen
€ 226,00
Bekijk details

Prime AWF Expression Line Reducer Eye Factor I

Het gladstrijken van expressierimpels en het versterken van de natuurlijke elasticiteit van de huid.
€ 168,00
Bekijk details

Prime AWF Firming Lifting Corrector Factor II

Liftende en verstevigende crème die diep inwerkt op de chronobiologische rimpels. Voor de verslapte huid die rimpels vertoont.
€ 184,00
Bekijk details

Prime AWF Firming Lifting Corrector Eye Factor II

Van mannen en vrouwen die de rimpels bij de oogcontour willen verstevigen en liften.
€ 184,00
Bekijk details

Prime AWF Dermo Structuring Master Factor III

Herstructurerende en rijke crème die de huid van binnenuit opvult. Voor de verslapte huid gekenmerkt door hormonale, structurele rimpels.
€ 268,00
Bekijk details

Prime AWF Derma Structuring Master Eye Factor III

Verbeteren van diepgaande rimpels en gebrek aan volume.
€ 200,00
Bekijk details

Purifying Pack

Reinigend en zuiverend masker. Geschikt voor alle huidtypen, mannen en vrouwen
€ 134,00
Bekijk details

Soothing Cream

Deze crème geeft de huid een zacht en comfortabel gevoel. Geschikt voor de intolerante en atopische huid. Voor iedere huid, zowel voor mannen en/of vrouwen, die verzwakt is door kleine onesthetische huidaandoeningen.
€ 137,00
Bekijk details

Dermatosic

SOS behandeling met een specifieke werking op huidirritaties. Kan op het gehele gelaat of plaatselijk worden toegepast
€ 102,00
Bekijk details

Prime Contour

Voor alle huidtypen. Voor mannen en/of vrouwen die op zoek zijn naar een antiverouderende oog- en lippenverzorging.
€ 134,00
Bekijk details

Prime Neck Cream

Voor alle huidtypen. Voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een crème speciaal gecreëerd voor hals en decolleté.
€ 195,00
Bekijk details

DNA Repair Serum

Intensief antiverouderend herstellend serum tegen verslapping. Geschikt voor alle huidtypen.
€ 135,00
Bekijk details

Restoring Cream

Voor alle huidtypen. Voor mannen en/of vrouwen die zich willen beschermen tijdens het blootstellen aan UV-A en UV-B stralen. Herstelt de schade die door deze blootstelling is veroorzaakt.
€ 191,00
Bekijk details

Regenerating Emulsion

Voor de eerste blootstelling van de donkere huidkleuren of lichte huid die reeds gewend is aan de zon. Voor mannen en/of vrouwen die op zoek zijn naar een alles-in-1-zonbeschermer voor het gezicht en lichaam.
€ 143,35
Bekijk details

Body Nurturing Cream

Voor de lichaamshuid die geïrriteerd of beschadigd is door de zon of extreme weersomstandigheden. <br />Daarnaast is het te gebruiken als dagelijkse verzorging.
€ 167,00
Bekijk details
Wijk en Aalburg | Maasdijk 205 | 4261 AJ Wijk en Aalburg | Schoonheidssalon Waalwijk | Grotestraat 205 | 5141 JS Waalwijk | 0416 691 302
UA-101405937-1