De unieke formule van QMS Medicosmetics

Achter het succes van QMS Medicosmetics staat de chirurg, biochemicus en internationaal erkende specialist op het gebied van esthetische chirurgie, Dr. Erich Schulte. Het QMS Anti-Aging gezichtsbehandelingssysteem voor huidgeneratie is tot op heden uniek in zijn werking. Elk QMS Medicosmetics product garandeert kwaliteit van het hoogste niveau, betrouwbaarheid in het gebruik en superieure resultaten.

QMS Deep Cleansing 200ml

Deep Cleansing is een reinigingsemulsie voor elk huidtype. De huid wordt zacht en grondig bevrijd van al de in water- en vet oplosbare onreinheden en tegelijkertijd verzorgd met beschermende substanties. Deze reiniging is zeer geschikt om make-up mild te verwijderen op en rond de ogen.
€ 43,00
Bekijk details

QMS Freshening Tonic 200ml

Bij een optimale gezichtsreiniging hoort niet alleen een reinigingsemulsie, maar ook een tonic. Deze verwijdert eventuele resten, reinigt grondig en geeft een schoon, zacht en fris gevoel.
€ 43,00
Bekijk details

QMS Classic Set 3x30ml

Het Classic Set gezichtsverzorgingssysteem is compleet vernieuwd. Dankzij nieuwe werkzame stoffen en het innovatieve Neotec A15 collageen Hyaluronzuur complex wordt het verouderingsproces en verlies van elasticiteit van de huid effectief tegengegaan. De Classic Set bestaande uit Exfoliant Fluid, Day Collagen en Night Collagen is fundamenteel voor de dagelijkse behandeling van uw huid.
€ 225,00
Bekijk details

QMS 24 Hours Cream 50ml

Een ideale crème voor ieder moment en met ingebouwde klok. Overdag werkt deze crème beschermend, 's avonds ontspannend en 's nachts regenererend. In dynamisch opgebouwde verzorgingscyclussen ontvouwen zich op maat gesneden werkstoffen met vitaminen (tegen vrije radicalen) en hydraterende factoren, die normaal gesproken alleen met meerdere producten samen bereikt zouden kunnen worden
€ 124,00
Bekijk details

QMS Sport Active Cream 30ml

De Sport Active Cream is een licht gekleurde dagcrème voor actieve mensen die er zonder make-up goed willen uitzien. Deze crème laat onregelmatigheden verdwijnen en geeft een natuurlijke, frisse look. Sport Active Cream bevat een SPF 15 (zonnefactor) en een vitamine cocktail die de huid fit maakt gedurende het hele jaar. Ook neutraliseert en absorbeert deze crème UV-B stralen. Ideaal dus voor zonnige dagen.
€ 84,00
Bekijk details

QMS Day Collagen 30ml

Een geavanceerd serum om te hydrateren, beschermen en de huid te verfijnen. Versterkt de verdediging van de huid tegen vrije radicalen. Natuurlijke vochtniveaus worden verhoogd, de huid wordt gevoed, terwijl fijne lijntjes en rimpels worden verminderd.
€ 79,00
Bekijk details

QMS Night Collagen 30ml

Speciaal ontwikkeld om 's nachts zijn werk te doen tijdens de regeneratieve processen van de huid. Dit geavanceerd collageen serum helpt om de elasticiteit te herstellen en lijntjes en rimpels te verminderen. Door het verbeteren van de celstofwisseling wordt het collageen dieper geabsorbeerd wat resulteert in zowel onmiddellijke als langdurige hydratatie en verbetering van de elasticiteit van de huid.
€ 79,00
Bekijk details

QMS Exfoliant Fluid 30ml

Een zeer effectieve exfoliërende vloeistof bestaande uit fruitzuren en enzymen, die dode huidcellen verwijdert en celvernieuwing stimuleert.
€ 79,00
Bekijk details

QMS Moisturizing Balance 50ml

De Moisturizing Balance is een hoogwaardige gezichtsverzorging met Resveratrol als radicaalvanger en een DNA-bescherming voor extreem droge en gestreste huid. Moisterizing Balance werkt als Hydro-Night-Balancer waarbij Matrixyl de rimpels vermindert en Ectoine de huid gedurende de nacht tijdens de regeneratie ondersteunt.
€ 139,00
Bekijk details

QMS Liquide Proteins 50ml

De QMS Liquide Proteins is een kostbare fluïde ter versterking van de huideigen afweer. De combinatie van verschillende huideigen proteïnen, zoals Ceramide, zijden proteïnen, Squalan en hyaluronzuren, versterken het elastische weefsel van de huid en vormt tegelijkertijd een ademende protectielaag tegen vrije radicalen. Perfect als dagcrème, ideaal als make-up basis en zeer geschikt voor een jongere huid.
€ 135,00
Bekijk details

QMS Co-Lectine 3 30ml

Co-Lectine3 is een top product voor het verstevigen van de huid. De innovatieve combinatie van hoogwaardige ingrediënten zijn ingekapseld in een gel van hyaluronzuren waardoor een tweevoudig effect bereikt wordt.
€ 195,00
Bekijk details

QMS Ion Skin Equalizer 2x30ml

Ion Skin Equalizer Night Serum en Cream is een uniek Anti-Aging-Skincare-Duo dat het regeneratieproces van de huid tijdens de nacht verhoogt. Door de daaruit vloeiende microstroom worden de werkstofmoleculen van de Ion Skin Equalizer lineair zonder de huideigen beschermende barriëre te beschadigen. Vervolgens stimuleren en hydrateren, kostbare chronobiologische energiebronnen uit algenextracten, bio-peptiden en plantenextracten, de diepere huidlagen van de huid.
€ 295,00
Bekijk details

QMS Lip Line Corrector 15ml

Met de nieuwe zijdeachtig delicate vloeistof Lip Line Corrector worden fijne lijntjes direct gladgestreken. Hierboven op wordt de eigen hyaluronzuur synthese geactiveerd.
€ 179,00
Bekijk details

QMS Hydro Foam Mask 150ml

Het Hydro Foam Mask is een hydraterende en verstevigende gezichtsmousse. Waardevolle zijdeproteïnen reguleren de vochtbalans en laten de kleine rimpels verdwijnen. Hoogmoleculair hyaluronzuur geeft een zijdezachte toets aan de huid en hoogwaardige jojoba-olie werkt ontstekingsremmend.
€ 61,00
Bekijk details

QMS MED Set 3x30ml

Het MED Set gezichtsverzorgingssysteem voor de gevoelige huid is compleet vernieuwd. Dankzij nieuwe werkzame stoffen en het innovatieve Neotec A15® collageen Hyaluronzuur complex wordt het verouderingsproces en verlies van elasticiteit van de huid effectief tegengegaan. De MED Set bestaande uit Dermabrasive Gel, Day Collagen Protection en Night Collagen Repair zorgen voor een zachte maar effectieve dagelijkse behandeling voor de zeer gevoelige en problematische huid.
€ 225,00
Bekijk details

QMS MED Day Collagen Protection 30ml

De geavanceerde formulering van MED Day Collagen Protection houdt de huid gehydrateerd en vermindert irritatie. Daarom is dit serum uitermate geschikt voor de gevoelige en problematische huid.
€ 79,00
Bekijk details

QMS MED Night Collagen Repair 30ml

Dit hydraterend en rustgevend nachtserum is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en problematische huid. De geavanceerde formule helpt irritatie te voorkomen en ondersteunt de natuurlijke regeneratie van de huid.
€ 79,00
Bekijk details

QMS MED Dermabrasive Gel 30ml

De milde en reinigende formule van deze fruitzuur en enzymatische peeling is speciaal ontworpen om dode huidcellen te verwijderen, celregeneratie te versnellen, verstopte poriën te reinigen en de huid te verzachten.
€ 79,00
Bekijk details

QMS Neck & More 100ml

De Neck & More is een hoogwaardige Anti-Aging crème voor de gevoelige hals, decolleté en borstzone. Hydraterende complexen strekken de huid, verminderen droogterimpeltjes en waardevolle oliën uit exotische planten maken de huid zacht.
€ 197,00
Bekijk details

QMS Relax-o-Firm Mask 100ml

Het Relax-o-Firm Mask is pure ontspanning voor een droge en tot mimiek-rimpels neigende huid. Sensationele, innoverende en actieve ingrediënten leveren een hoog hydraterend effect, stabiliseren en brengen evenwicht in het vochtgehalte in de diepere lagen van de huid.
€ 83,00
Bekijk details

QMS Skin Activator Mask 100ml

Het Skin Activator Mask Item Tabs is een masker met een direct effect. Het verfrist en ontspant de huid en de huid krijgt vervolgens een intensieve voeding en ziet er gelijk mooier en gladder uit. Het masker bestaat uit een activator (vloeistof) en een tablet (vliesmasker).
€ 75,00
Bekijk details

QMS Advanced Intensive Eye Care 15ml

Speciale crème voor de gevoelige zone rondom de ogen. Ontspant, maakt glad en vitaliseert. Kleine rimpels verminderen
€ 124,00
Bekijk details

QMS Cellular Alpine 15ml

Cellular Alpine is gebaseerd op een revolutionaire technologie afgeleid van de Alpen Rose stamcellen die in feite het gevoelige gebied rond de ogen beschermt, de stimulatie van nieuwe huidcellen verbetert, de vitaliteit van de huidstamcellen verhoogt en de huidstofwisseling verbetert. Fijne lijntjes, rimpels en lichte zwellingen verminderen zichtbaar
€ 133,00
Bekijk details

QMS Cellular Marine 30ml

Cellular Marine is de langverwachte anti-aging verzorging, die de huid tegen veroudering volledig beschermt. Het is een dag- en nachtcrème welke voor ieder huidtype geschikt is.
€ 239,00
Bekijk details

QMS Skin Tone Light Serum 15ml

QMS Skin Tone Light Serum is speciaal ontwikkeld tegen pigment en ouderdomsvlekken zonder dat het de barriere-beschermingsfunctie van de huid beschadigd.
€ 133,00
Bekijk details

QMS Revitalizing Lift-o-Firm Body 200ml

Revitalizing Lift o Firm is een verzorgende en verstevigende crème voor het lichaam met een extreem hoog strak makend element. Het verstevigt probleemzones zoals buik , borst, benen, billen en bovenarmen.
€ 85,00
Bekijk details

QMS Pro Body Exfoliator 200ml

Verkwikkende bodygel geformuleerd met micro-fijne exfoliërende deeltjes om voorzichtig de dode huidcellen te verwijderen.
€ 39,00
Bekijk details

QMS Hand Care 75ml

De QMS Hand Care is een rijke Anti-Aging verzorgingscrème voor de handen die direct in de huid trekt. Een speciale combinatie van lipiden beschermt het opslagvermogen van vocht en verzorgingsstoffen van de huid tegen milieu-invloeden en vroegtijdige veroudering.
€ 25,00
Bekijk details

QMS Cellular Sun Protection SPF50 30ml

De Cellular Sun Protection SPF50 beschermt tegen zowel tegen UVA als UVB straling. Verpakt in liposomen dringt het huideigen DNA-Repair enzym "Endonuclease (dat schade aan het DNA verhelpen kan) door tot in het stratum basaal om daar de zonbeschadigde cellen te erkennen.
€ 79,00
Bekijk details

QMS Intravital Plus 60 Capsules

QMS Intravital Plus supplementen voor de verzorging van binnenuit. Naast de uiterlijke verzorging is ook de innerlijke verzorging belangrijk voor een mooie en gezonde huid. Intravital bevat collageen en dat gaat u hiermee aanvullen van binnenuit.
€ 79,00
Bekijk details
Wijk en Aalburg | Maasdijk 205 | 4261 AJ Wijk en Aalburg | Schoonheidssalon Waalwijk | Grotestraat 205 | 5141 JS Waalwijk | 0416 691 302
UA-101405937-1