Definitief ontharen - nieuwste lasertechniek

De nieuwste lasertechniek bij Lalana Huidkliniek: pijnloos, effectief en is geschikt voor ieder haartype geschikt. Soprano Ice: de beste en veiligste manier voor definitief ontharen. Wist u dat: in veel gevallen uw zorgverzekering de laserbehandling in het gezicht vergoedt. Bekijk hiervoor uw zorgpolis.
Lees verder

Vet verwijderen - afvallen d.m.v. Cryolipolyse

Revolutionaire methode: afvallen d.m.v. vet bevriezen. Na de eerste behandeling al 20% blijvend vet verlies! Deze behandeling is mogelijk voor: buik, "Love handles", bovenarmen, bovenbenen en billen. Tijdelijke aanbieding: eerste behandeling voor 98,- (i.p.v. 175,-)
Lees verder

Venus Viva - huidverjonging / huidverstrakking

De Venus Viva werkt met 2 systemen. Anti-aging / huidverstrakking en egaliseren van pigmentvlekken, acné littekens en diepe lijnen. Deze behandeling is mogelijk in onze schoonheidssalon in Waalwijk en Wijk & Aalburg.
Lees verder

Lalana Huidkliniek – Huidspecialist Yvonne aan het woord: 

“Een egale, mooie huid geeft een boost aan je zelfvertrouwen”. 
 
Door een goede band met u als klant op te bouwen leren wij uw wensen en behoeften kennen en kunnen wij inspelen op u als uniek persoon. De kracht van onze schoonheidssalon is de kwaliteit die we leveren met een uiterst perfectionisme. De hoog aangeschreven lichaam- en gezichtsbehandelingen en producten in combinatie met onze passie zorgen voor een prachtig resultaat. We blijven de hoogste kwaliteit bieden door het volgen van diverse trainingen. 
U bent bij ons op het juiste adres voor de perfecte match van huidverbetering en ontspanning. Persoonlijk, met een professionele aanpak.  
 
Wij ontmoeten u graag in onze schoonheidssalon in Waalwijk en Wijk & Aalburg.

 

Warme groet,
Yvonne

Wat klanten zeggen

Enorm blij met het resultaat van de Venus Viva behandeling. Lalana huidkliniek heeft wederom bewezen een kundige en ervaren salon te zijn! 

Katinka Eier

Venus Viva behandeling

 

“Een gezonde, mooie huid geeft een boost aan je zelfvertrouwen”

 

 

Wijk en Aalburg | Maasdijk 205 | 4261 AJ Wijk en Aalburg | Schoonheidssalon Waalwijk | Grotestraat 205 | 5141 JS Waalwijk | 0416 691 302
UA-101405937-1