Even voorstellen

Yvonne de Vries

Mijn naam is Yvonne de Vries. De schoonheidsverzorging en daaropvolgend de voortgezette opleiding heb ik behaald in respectievelijk 2004 en 2007. Ik heb de specialisaties Acne, Camouflagetherapie, Shiatsu, Bindweefselmassage en Manuele Lymfedrainage. De specialisatie Ontharingstechnieken wordt in juli afgerond.  Ik ben werkzaam als schoonheidsspecialiste sinds maart 2007 en toen is mijn salon Lalana Huidkliniek geopend. Met trots heb ik 5 jaar later in 2013 de Beauty Award gehaald voor beste schoonheidsspecialiste van de regio Zuid- Nederland.

Wat mij als schoonheidsspecialiste bijzonder maakt is de kennis, kunde en liefde voor mijn professie. Een professionele schoonheidsspecialiste beschikt over de juiste ‘’inhoudelijke’’ kneepjes van het vak. Naast het feit dat je kennis optimaal moet zijn spelen ook persoonlijke vaardigheden een grote rol. Ik wil mijn klanten laten ervaren dat ik de tijd neem om te analyseren hoe de huid eruit ziet, wat er nodig is om deze te laten verbeteren en wat de best passende behandeling is. Het verbeteren van de huid is echt ‘’teamwork’’: met de behandelingen in de salon en de eigen verzorging van de klant thuis komen we samen tot een goed resultaat. Door mijn perfectionistische instelling krijgen klanten de beste behandelingen, gericht op hun huidtype. Met de opgedane kennis tijdens de vele opleidingen en trainingen, heb ik veel kennis van de huid. Door mijn medische achtergrond (7 jaar operatie-assistente) ben ik goed in staat om de grens te signaleren tussen cosmetisch en medisch.

Diana Visser

In 2004 heb ik mijn diploma als schoonheidsspecialiste behaald. En sinds dien ben ik werkzaam in de schoonheidsbranche. In deze afgelopen 12 jaar een hoop ervaring opgedaan en ook een aantal specialisaties behaald, waaronder een opleiding als visagiste en certificaten op het gebied van ontharing. Sinds november ben ik het team van Lalana komen versterken, een prachtige salon waarin huidverbetering hoog in het vaandel staat. Door trainingen, cursussen en de technieken keer op keer te verbeteren kunnen er dit ook waar maken. Dit zorgt er voor dat ik samen met mijn kennis en de ervaring die ik heb de klanten een gericht huidadvies kan geven. Dit is ook waar de passie voor het vak ligt, alle aandacht gaat naar de klant. De beleving, ontspanning en het zichtbaar verbeteren van de huid. Daarom sta ik graag voor u klaar om samen met u het beste uit u huid te halen!

Michelle van Oversteeg

Sinds september 2012 ben ik gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Ook ben ik in het bezit van de specialisaties acne, bindweefselmassage en shiatsu. Mijn interesse ligt vooral in de huidklachten en huidverbetering. Daarom besteed ik niet alleen aandacht aan de buitenkant van de huid, maar ook aan de binnenkant. Ik vind het belangrijk om een goede band op te bouwen met mijn klanten zodat we samen een passend behandelplan op kunnen stellen.

Wat mij het meest aanspreekt aan Lalana Huidkliniek is dat ze altijd het beste uit de salon en haarzelf wil halen. Ik krijg hier de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen als schoonheidsspecialiste. Dit doet ze door het delen van haar vakkundigheid, kennis en ervaringen. Door de technieken regelmatig te verbeteren en vernieuwen blijft het kwaliteitsniveau hoog en constant. Het contact met mensen en de prettige sfeer maakt het een plezier om hier te mogen werken. Doordat ik me heb gespecialiseerd in huidklachten en huidverbetering kan ik doelgericht te werk gaan. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen volg ik regelmatig trainingen. Dit zorgt ervoor dat ik, samen met mijn kennis en ervaring, iedereen een persoonlijk en professioneel advies kan geven. Naast zichtbare huidverbetering is uw bezoek natuurlijk ook een moment van ontspanning. Daarom sta ik met veel passie en enthousiasme voor u klaar om samen tot het gewenste resultaat te komen.

Wijk en Aalburg | Maasdijk 205 | 4261 AJ Wijk en Aalburg | Schoonheidssalon Waalwijk | Grotestraat 205 | 5141 JS Waalwijk | 0416 691 302
UA-101405937-1