Valmont anti-aging

​Valmont is een merk dat zich houdt aan het concept van de celtherapie, oftewel zoekt naar moleculen met anti-aging eigenschappen die zich in het hart van de cel bevinden.
Deze zijn het DNA en het RNA. Dit fantastische duo zit verwerkt in de producten vanValmont, deze stimuleert en versterkt de cellen zodat de huid weer zijn jeugdige uitstraling terugkrijgt.

Valmont is geschikt voor diegene die ouderdomstekenen willen tegengaan. Het biedt een complete collectie verzorgingsproducten aan, die zowel verfijnd als doeltreffend anti verouderend zijn. Valmont heeft verschillende schoonheidsrituelen en behandelplannen voor het gezicht, het lichaam en de haren.

Doordat de reinigingsproducten van Valmont verrijkt zijn met Gletsjerwater, geven zij een heerlijk gevoel van frisheid en verzorging, waardoor de huid het hoogtepunt van haar schoonheid bereikt.

Valmont: het hoogst haalbare product voor anti-aging.

Een kenmerk van Valmont is de Mouvement papillon die het ritme geeft aan de unieke en exclusieve behandelingsprotocollen. Het tempo en de contrasten van de bewegingen waarmee de verzorgingsproducten worden aangebracht, versterken het resultaat. U voelt naast ontspanning ook een gevoel van herboren zijn. De huid is zowel uitgerust als ontwaakt. Hierdoor krijgt uw gezicht een frisse en heldere uitstraling.

​Deze behandeling is heerlijk om een keer te ervaren maar is zeker ook in kuurvorm aan te raden.
Zodat u er jaren jonger uit gaat zien door deze anti-aging behandelingen van Valmont.

Benieuwd wat onze schoonheidsspecialisten voor u kunnen betekenen? 
​Maak een afspraak in onze schoonheidssalon in Wijk en Aalburg of Waalwijk.

​Tijdens een huidanalyse wordt er gekeken met welke behandelingen en producten we het beste resultaat bij u kunnen behalen.

​Bekijk hier de andere merken waar onze schoonheidssalon mee werkt.
 

 

Wijk en Aalburg | Maasdijk 205 | 4261 AJ Wijk en Aalburg | Schoonheidssalon Waalwijk | Grotestraat 205 | 5141 JS Waalwijk | 0416 691 302
UA-101405937-1