Guinot heeft als eerste verzorgingsproducten ontwikkeld die de 56 biologische werkstoffen van het cellevenmilieu bevatten. Met behulp van deze biologische stoffen wordt in ziekenhuizen nieuwe huid gekweekt, met name voor patienten met ernstige brandwonden. Onze onderzoeks laboratioria hebben deze geavanceerde technieken benut voor het jong houden van de huid. Daarom staat Guinot bekend als het product voor huidverbetering en huidverjonging

Aangeboden schoonheidsbehandelingen en specialisaties van Guinot;

 

Behandeling

Omschrijving Guinot schoonheidsbehandeling

Basis Behandeling

1.    Klein: Reinigen, dieptereiniging m.b.v. peeling of scrub, mee-eters verwijderen, masker en verzorging voor dag of nacht.

2.    Uitgebreid: Reinigen, epileren van de wenkbrauwen, dieptereiniging m.b.v. peeling of scrub, mee-eters en gerstekorrels verwijderen, massage van 15 minuten, oogmasker en masker, verzorging voor dag of nacht.

Bij de onderstaande behandelingen is het volgende inbegrepen: Epileren van de wenkbrauwen, dieptereiniging, mee-eters en gerstekorrels verwijderen, massage en masker.

Aromatic Behandeling

Schoonheidsverzorging op basis van planten en met essentiële oliën, om de huid op een natuurlijke manier mooi te maken. Heerlijke wellness behandeling voor pure ontspanning.

Beaute Neuve Behandeling

Dubbele peeling voor een jongere uitstraling, uw huid is helderder en straalt van schoonheid. Een jeugdige en egale teint, uw pigmentvlekken zijn minder zichtbaar.

Liftosome Behandeling

Deze behandeling is 100% gericht op het verstevigen en verjongen van uw huid. Dankzij het belangrijkste werkzame bestanddeel pro-collageen, zodat uw huid haar elasticiteit terugvindt. Tijdens de behandeling activeert de warmte van Masque Thermolift de cel functies waardoor de gezichtsvormen worden verstevigd. Het geeft een jongere uitstraling. De behandeling wordt afgerond met een heerlijke massage.

Age Summum Behandeling

De age Summum is een behandeling om uw gezicht jaren jonger te laten lijken. Het bevat krachtige werkzame bestanddelen die de huid spectaculair verjongen. Uw rimpels en lijntjes worden onmiddelijk glad gestreken, uw huid wordt verstevigd en uw gezicht gaat weer stralen.

Hydradermie Behandeling

Het unieke ionisatieproces zorgt ervoor dat de werkzame bestanddelen van de verzorging snel doordringen, voor een uitzonderlijke doeltreffendheid.
De Hydradermie-behandeling eindigt met een heerlijke, ontspannende massage, voor een uitgerust gezicht met een prachtige uitstraling.

Hydradermie Lift

Deze behandeling werkt diep en lift de gelaatstrekken door stimulering van de gezichtsspieren. In een paar minuten lijkt het gezicht jonger, zichtbaar gelift. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk ontspannende massage die de waardevolle werkzame bestanddelen in de huid verspreid en deze vitaliseert.

Microbiotic Behandeling

De behandeling om acne te bestrijden. Het is een dieptereiniging met het afvoeren van afvalstoffen door middel van lymfedrainage. Daarna wordt er zuurstof toegevoegd aan de huid, in combinatie met lavendel, die een kalmerend effect geeft.

Ultraclean Behandeling

Dieptereiniging met warmte apparaat, afsluitend met een massage, in slechts 30 minuten.Aangeboden lichaamsbehandelingen

Behandeling

Omschrijving

Hot Stone Massage

Een massagetechniek met warme basaltstenen en aromatische oliën. Deze massage werkt 4x intensiever. Fijne massage om klachten te verminderen voor pure ontspanning.

Aromasoul Scrub Massage                                             

Al masserend wordt het lichaam gescrubd. Ideaal voor de zomermaanden.

Ontspannende Massage

Pure ontspanning voor lichaam en geest.

Bindweefselmassage

Massagetechniek voor het verstevigen van de huid en tegen cellulitis.

Shiatsu

Oosterse drukpuntmassage. Shiatsu wordt gebruikt bij migraine en hoofdpijn. Het wordt ook gebruikt voor pure ontspanning.

Lymfedrainage

Verwijderen van afvalstoffen. Bijvoorbeeld voor acne, vocht in het gelaat en na een operatie. 

Wijk en Aalburg | Maasdijk 205 | 4261 AJ Wijk en Aalburg | Schoonheidssalon Waalwijk | Grotestraat 205 | 5141 JS Waalwijk | 0416 691 302
UA-101405937-1