lalana huidkliniek, yvonne de vries

Behandeling: Behandeling: NU!                      Pakket: NU!
Oksels SUPERACTIE! €80,- €20,- €400,- €100,-
 
Bakkebaard €50,- €39,- €250,- €195,-
Bovenlip €50,- €39,- €250,- €195,-
Gehele gelaat €150,- €99,- €750,- €495,-
Hals €90,- €58,- €450,- €290,-
Nek €90,- €58,- €450,- €290,-
Tepels rondom €50,- €39,- €250,- €195,-
Kin €50,- €39,- €250,- €195,-
 

Voor de aanbiedingen van overige zones, klik hieronder:

Aanbiedingen definitief ontharen

Momenteel hebben we spectaculaire prijzen voor definitief ontharen.

De pakketprijzen bevatten 6 behandelingen voor de prijs van 5. 
Ook bieden wij de mogelijkheid om pakketten in termijnen te betalen.

! aan de prijzen vermeld op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze actie verloopt binnenkort.

Reserveer nu uw plek. Vol=vol

Maak afspraak

Bij Lalana huidkliniek werken we met de allernieuwste Laser op het gebied van definitief ontharen.

De Soprano Ice laser is de oplossing om definitief van je haren af te komen.
Tijdens mijn studie voor ontharingstechnieken heb ik een IPL en een Laser met elkaar vergeleken en onderzocht. 

Ik ben tot de conclusie gekomen dat een Laser meer resultaat behaald dan een IPL.

Nog een aantal feiten waarom ik voor de Soprano Ice laser heb gekozen zijn:

soprano ice laser

 Effectiever! Je haalt met een laser de 70 graden Celsius die nodig is om een haar te verbranden. De pigment van het haar zet het licht van de laser om in warmte. En geleidt het naar de haarwortel, waardoor deze ook verbrand wordt en geen nieuwe haar meer kan groeien.

"De klanten ervaren het als een hotstone massage"

 Sneller! Gemiddeld ben je al klaar na 6-8 behandelingen. Vanwege de haarcyclus moet je tussen de behandelingen op het gezicht 4 weken ertussen laten en op het lichaam 6 tot 8 weken ertussen laten. Bij een IPL heb je wel 15-20 behandelingen nodig. Dit vanwege de lampen die minder sterk zijn dan bij een laser. Een haar wordt volledig vernietigd bij 810 nm, en dat is bij een Laser het geval.      

                           

 


 Veiliger! Een laser heeft een rechte bundel die recht in de haarfollikel terecht komt. Een IPL heeft een brede bundel, waardoor je ook de huid eromheen beschadigd. Je kan hierdoor pigmentverschuivingen krijgen. Dus of je krijgt pigmentvlekken of je kan helemaal niet meer bruin worden. Ook kan je verbrandingen krijgen waardoor je littekens krijgt. Het is dus voor de veiligheid en gezondheid van de huid beter om te ontharen door een laser.

  Pijnloos! De behandeling met onze laser is vrijwel pijnloos. De klanten ervaren het als een hotstone massage. We bewegen de kop, waardoor de temperatuur wordt opgebouwd. Er zit ook een ijskop aan waardoor het niet te warm aanvoelt. Deze kop wordt -3 graden en als het al even op de huid komt wordt het maximaal 5 graden.  Door de beweging van de laser voelt het een stuk aangenamer en je komt daardoor op de 70 graden Celsius. Uit ervaring  is het gezicht wel gevoeliger dan het lichaam. Bij een IPL is het erg pijnlijk, omdat je in 1 keer enorm veel energie geeft op een klein gebied.       

  Geschikt voor alle huidtypen! Terwijl een IPL alleen lichte huidtypen kan behandelen (huidtype 5 en 6 niet), kan een Laser dat wel. Dus ook voor donkere huiden. Dit omdat een donkere huid veel pigment bevat en een Laser de temperatuur opbouwd. Bij een IPL geef je in 1 keer veel energie, waardoor donkere huiden verbranden. Hierdoor ontstaan weer littekens en pigmentverschuivingen.

 Gespecialiseerd! Wij hebben een lange en intense studie afgerond. Belangrijk is dat je weet wat je doet als behandelaar. Of je nou werkt met een IPL of Laser. Werken met licht is niet zonder gevaar. Laat je behandelen bij goed geschoolde specialisten zoals wij. Wat mij verbaasde is dat wij de enige in heel Nederland waren die deze opleiding deed. Als u zo goed mogelijk wilt worden behandeld en het snelste effect wilt hebben zonder complicaties, neem dan contact met mij op.

Waarom zijn er 6-8 behandelingen nodig?

De haar moet in de goede haargroeifase zitten.

Je hebt 3 fasen:

  • de groeifase
  • de overgangsfase
  • de rustfase

In de eerste fase alleen bevinden de haartjes zich in de haarwortel. Deze fase kan wel 25 jaar duren. Op dit moment zitten er maar 15% van de haartjes in het gezicht in de groeifase. Voor het lichaam geldt dit voor 30%. Vandaar dat je gemiddeld 6 tot 8 x moet komen. De weken tussen de behandelingen is erg belangrijk. In het begin kom je iets sneller en na 3 behandelingen laten we er wat meer tijd tussen staan. Voor het gebied van ontharen en voor iedere klant gelden andere intervallen van tijd. We streven naar het meest effectieve resultaat voor zo min mogelijk aantal behandelingen.

Nog een voorwaarde is dat er wel pigment in het haar moet zitten. Blonde en lichtgrijze haren hebben geen pigment. Die kunt u elektrisch laten ontharen en dat is ook definitief. Deze specialisme bieden wij ook aan.

Na 2 tot 4 weken van de behandeling vallen de haren eruit. Dan zie je al resultaat. Als het wat kriebelt hebben wij goede tips! Klanten ervaren al heel snel resultaat, al na 1 behandeling zie je een stuk minder haren. Je ziet kale plekken.

 

Niet alleen wil ik u de laser aanraden voor definitief ontharen, maar ook zeker wil ik u waarschuwen voor de IPL.
Vaak worden deze behandelingen goedkoop aangeboden, maar er zijn soms wel 3x zoveel behandelingen nodig dan bij de laser. Daarnaast hebben wij helaas bij klanten gezien, die ergens anders een IPL behandeling hadden laten doen, dat het behandelde gedeelte onherstelbare schade heeft opgelopen.

brandwonden na ipl behandeling  * Brandwonden na ondeskundige IPL behandeling *

Dat leert ons hoe belangrijk vakkennis en goed materiaal is.

Mocht u naar aanleiding van dit blog nog verdere vragen hebben over de Soprano Ice laser, neem dan contact met mij op. Ik beantwoord graag uw vragen. 

 

Warme groet,

Yvonne 

"In sommige gevallen worden de laserbehandelingen vergoedt door de zorgverzekering"
Wijk en Aalburg | Maasdijk 205 | 4261 AJ Wijk en Aalburg | Schoonheidssalon Waalwijk | Grotestraat 205 | 5141 JS Waalwijk | 0416 691 302
UA-101405937-1