WINNAAR BEAUTY AWARD

Met trots heeft Yvonne de Vries, eigenaresse van Lalana Huidkliniek, de Beauty Award gewonnen voor ''Beste schoonheidsspecialiste van Nederland 2013, regio Zuid''.

Deze Award  is een initiatief van vakmagazine Kosmetiek en Beauty Trade Professionals (BTP), toonaangevende partijen binnen de professionele schoonheidsbranche. De Beauty Award werd op 4 maart 2013 uitgereikt in de Studio 21 in Hilversum, die Marielle Bastiaansen presenteerde. De aanwezigen genoten van een spectaculaire show en een heerlijk diner, terwijl Bastiaansen de winnaars bekend maakte.

Het juryrapport luidt van Yvonne de Vries: Een inspirerende vakvrouw, met veel technische kennis en passie voor het vak, gaat voor dynamiek en actie, een duidelijk onderscheidend vermogen in haar salon, heeft PR en marketing uitsteken op orde, een voorbeeld voor anderen.

Voorafgaand aan de nominatie werd Yvonne de Vries door de vakjury beoordeeld op verschillende aspecten zoals business, pr & marketing, opleidingen, commerciele vaardigheden, social media en vakinhoudelijke kennis. Naast het professionele vakmanschap is de zakelijke en commerciele kant van het vak erg belangerijk. De beautysalon werd vervolgens bezocht door een ''Mystery Guest'', die haar beoordeelde op de kwaliteit van de behandelingen, service, hygiene en klantvriendelijkheid. De eindronde bestond ter slot uit een persoonlijk interview met de verschillende vakjuryleden.

Yvonne: Met deze award blijf ik me bezig houden met de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de schoonheidsbranche, zodat ik u de beste producten en behandelingen kan blijven aanbieden.

Wijk en Aalburg | Maasdijk 205 | 4261 AJ Wijk en Aalburg | Schoonheidssalon Waalwijk | Grotestraat 205 | 5141 JS Waalwijk | 0416 691 302