!QMS Medicosmetics, het anti-aging collageen 

!QMS Medicosmetics is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om de huid weer ‘op te vullen’ met huideigen collageen. Deze hightech methode zorgt ervoor dat actieve ingrediënten in de huid worden gebracht zonder de natuurlijke beschermlaag te beschadigen.

!QMS Medicosmetics collageen opbouw in fases 

De huid heeft 120 dagen de tijd nodig om zich aan te passen. Geduld en een langzame opbouw van de producten is daarom vereist.

Belangrijk! Nadat je als vrouw in de overgang terecht bent gekomen, maakt je eigen huid geen collageen meer aan, alleen toevoegen kan dan nog maar… Wees dus op tijd erbij! Maar alleen een collageen identiek aan uw huid en dat gesplitst kan worden, neemt uw huid op alle ander niet! Een collageen is een eiwit en een te hoge temperatuur, of een sterk zuur, breekt dit eiwit af.

Hoe langer men het QMS collageen gebruikt, hoe mooier de huid! Ongeacht de leeftijd.

  1. Het eerst wat we willen is het vochtbalans op peil brengen in de huid. Doordat we collagenen aan de huid toevoeren, bindt dat sterk aan het vocht. Een rimpel in uw huid is vocht en collageen te kort, dus collageen via de huid toevoegen is noodzakelijk! Voor anti-aging is het dus nodig om collageen toe te voegen. Dit is heel anders dan vitaminen, enzymen, deze zetten alleen de aanmaak van collageen aan, maar verlaten zeer snel het lichaam.
  2. In fase twee werken we op de lijnen en rimpels. Dit door middel van stamcellen, die niet alleen de lichaamseigen cellen ondersteunen, maar ook de productie van nieuwe huidcellen stimuleren. Hierdoor wordt de celstofwisseling van de huid verbeterd, waardoor je er stralender en jonger uit gaat zien. Tevens worden tekenen van vermoeidheid verminderd.
  3. In de derde fase gaan we de huid corrigeren. Het oplichten van donkere vlekken. De gelaatskleur egaliseren en de elasticiteit verbeteren. Tevens voorkomen we in deze fase pigmentvlekken. En je wordt beschermd tegen vervroegde veroudering. Iedere dag wordt je ouder, maar je hoeft het niet te zien!


Naast de collageen behandelingen van !QMS Medicosmetics, zijn de producten van dit merk ook verkrijgbaar in onze webshop.

​Bekijk hier alle !QMS Medicosmetics producten.

Last van (ernstige) huidproblemen?

Vraag naar ons !QMS Medicosmetics behandelingen en producten.

Wijk en Aalburg | Maasdijk 205 | 4261 AJ Wijk en Aalburg | Schoonheidssalon Waalwijk | Stationsstraat 29 | 5141 GB Waalwijk | 0416 691 302
UA-101405937-1