Valmont behandelingen

Deze behandeling is een weldaad voor jouw huid.

Valmont complete behandeling 90 min

Jouw huidexpert behandelt het gezicht, hals en decolleté met een complete behandeling van reiniging tot en met het dubbele masker. Uniek aan deze behandeling is het collageen vliesmasker. Het parade plaatje van Valmont.


Behandeling
€ 189,00

Valmont reinigingsritueel 60 min

Deze reiniging van Valmont is een complete reiniging bestaande uit een dubbele reinging met gletsjer water, een scrub als exfoliant en een massage met de Prime renewing pack.


Behandeling
€ 135,00

Valmont intensieve behandeling 105 min

Valmont is celtherapie op het hoogste niveau. Met unieke vlinderbewegingen masseren we alle ingrediënten in op jouw huid. Met gletsjer water tussen de technieken maken we jouw huid weer zuiver. Door het unieke vliesmasker met een cocktail eronder maken we jouw huid zijde glad en egaal. Jouw rimpels zijn glad getrokken en je krijgt een jeugdige uitstraling.


Behandeling
€ 205,00

Valmont is celtherapie.

Dat betekent dat we jouw DNA van de huidcel zo kunnen veranderen dat je geen rimpels meer hebt. Met de RNA zorgen we er voor dat de ingrediënten tot in de diepste laag van de huid kunnen komen. Het is een anti- aging merk, gericht op verslapping en verjonging met een natuurlijke glow.

Maak nu een afspraak

Deze behandeling is een weldaad voor jouw huid. Met unieke vlinderbewegingen masseren we alle ingrediënten in jouw huid. Van reiniging tot scrub tot het masker, alles wordt diep in de huid in gemasseerd in combinatie met de bindweefsel touch. Met gletsjer water tussen de technieken door maken we jouw huid als nieuw. Het parade plaatje van

Valmont is het collageen vliesmasker. Door een intensieve cocktail onder het vlies te leggen, krijg je een tweede huid dat fluweelzacht wordt. Met de bekende Prime renewing pack krijgt jouw huid een vochtbooster. Maak kennis met de verschillende rituelen van Valmont.