PCA behandelingen

Intensieve peeling met geweldige resultaten

PCA peel 75 min

Deze peeling wordt ingezet op zowel gezicht en hals. Jouw huidexpert gaat afhankelijk van de diepte van de pigmentvlekken beoordelen hoeveel lagen peeling nodig is voor het gewenste resultaat. We behandelen gezicht, hals en decolleté.


Behandeling
€ 122,50

PCA behandeling 60 min

Bij de PCA behandeling wordt er een peeling of peelingmasker gebruikt. Aan de hand van de ernst van de acne, bekijkt de huidspecialist welke het beste is voor jouw huid. Na deze behandeling zie je direct resultaat. Je hebt een hersteltijd van 1 week. In die week gebruik je een thuiskitje.


Behandeling
€ 112,50

Gratis huidadvies

Benieuwd of jouw huid geschikt is voor een PCA peeling?

Onze huidexperts helpen je graag en geven je gratis huidadvies.

Neem contact met ons op voor het maken van een huidadvies afspraak.

Maak nu een afspraak

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling
Bij een PCA peeling mag je 14 dagen voor de behandeling niet intensief zonnen of het gebruik maken van de zonnebank. Hou hierbij rekening met de vakanties

Na de behandeling

  • Na de PCA peeling mag je ook 14 dagen niet intensief zonnen of het gebruik maken van de zonnebank.
  • Na de behandeling mag je 7 dagen geen serums aanbrengen op de huid na de 7 dagen kan je natuurlijk weer serums aanbrengen
  • Het is van belang voor langdurig resultaat om het advies van jou huidexpert over productgebruik op te volgen

Hersteltijd
De hersteltijd van een PCA behandeling is ongeveer 7 dagen. In deze hersteltijd kan je huid wat gevoeliger of rood zijn. Na ongeveer 4 dagen kun je gaan vervellen hiervoor kun je extra Facial wash of de calmingbalm gebruiken zodat het minder vervelend aanvoelt.

Duur resultaat
Het resultaat na de behandeling houdt ongeveer 4 tot 6 weken aan, daarna mag je weer een behandeling komen doen. Hoe vaker je een behandeling doet hoe langer een resultaat aanhoudt.