Dermapen / Microneedling

Heb je last van rimpels, fijne lijntjes, zichtbare poriën, acne littekens of pigmentvlekken? Dan is de dermapen behandeling de oplossing voor jou.

Discovery Treatment 75 min

Kom je voor het eerst bij Lalana Huidkliniek? Boek dan altijd eerst deze behandeling. Tijdens deze behandeling krijg je een huidanalyse, krijgt je huid een korte boost en geven we een behandelplan en huidadvies. Zo kiezen we samen voor de behandeling die bij jouw huid past.


Eerste afspraak
€ 59,95

Microneedling gezicht + hals (Favoriet!) 90 min

Deze behandeling wordt vaak ingezet als de pigmentvlekken wat dieper liggen. Door middel van microneedling en de juiste cocktail voor pigmentvlekken komen we tot het gewenste resultaat. Deze behandeling kan uitgevoerd worden na een verdoving crème.


Behandeling
€ 199,00

Microneedling 75 min

Bij deze behandeling richten we op acne littekens, pigmentvlekken en rimpels. Jouw huid krijgt door de naaldjes in de pen een boost van collageen. Jouw huid ziet er direct egaler en voller uit met een gezonde glow.


Behandeling
€ 157,50

Wat is Microneedling?

Microneedling is de afgelopen tien jaar razend populair geworden en is tegenwoordig één van de meest gevraagde huidbehandelingen ter wereld. Het collageen en de elastine vezels  in jouw huid  worden gestimuleerd, waardoor jouw huid steviger wordt en de rimpels verdwijnen. Ook worden acne littekens hersteld door het collageen.

Maak nu een afspraak

MICRONEEDLING BEHANDELING

Met de dermapen wordt tijdens de behandeling voor het oog onzichtbare microkanaaltjes in de huid gemaakt. Door deze microkanaaltjes worden de werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt, nog dieper in de huid opgenomen (tot 80% opname) waardoor we nóg meer resultaat kunnen behalen.

De bovenste huidlaag wordt tijdens de microneedling behandeling niet beschadigd, maar de microkanaaltjes zorgen er wel voor dat de huid geactiveerd wordt om zich te gaan herstellen. Bij het herstelproces wordt er nieuw collageen en elastine vezels aangemaakt.  Wat resulteert in een egalere, strakkere en vollere huid met een natuurlijke glow.

Microneedling is voor alle leeftijden geschikt. We kijken naar jouw wensen wat je wilt bereiken.

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling
– Voor de behandeling kunt 30 minuten van te voren de Emla crème aanbrengen (dit is een verdovende crème)
– 2 weken voor de behandeling mag u niet intensief zonnen, naar de zonnebank gaan of zelf bruinende producten gebruiken
– Tot 4 weken voor de behandeling geen peeling behandelingen ondergaan

Na de behandeling
– Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen en er kan een lichte zwelling ontstaan
– Na de behandeling kan de huid er rood uitzien, dit kan 3 dagen aanhouden
– De huid kan licht gaan vervellen
– De dag na de behandeling mag u pas weer make-up gebruiken
– Wij raden sporten of saunagebruik op de dag van de behandeling af dit mag weer na 3 dagen
– 2 weken na de behandeling mag u niet intensief zonnen, naar de zonnebank gaan of zelf bruinende producten gebruiken
– Het is van belang voor langdurig resultaat om het advies van jou huidexpert over productgebruik op te volgen

Hersteltijd
De hersteltijd van de behandeling is 3 dagen

Duur resultaat
Na gemiddeld 2 tot 4 weken is de huidverbetering zichtbaar na enkele behandelingen is het uiteindelijke resultaat te zien: een frisse, stralende en vernieuwde huid. U poriën zijn kleiner en littekens en lijntjes zijn minder zichtbaar.


Extra advies
Jouw huid kan na de behandeling rood zijn, dit kan 1 tot 4 dagen aanhouden. Daarnaast is het mogelijk dat er schilfers ontstaan, deze moeten vanzelf verdwijnen. Dus niet aan de velletjes trekken of pulken.  De schilfers kan je voorkomen door een goede moisterizer te gebruiken die jouw huidexpert adviseert.

Kom 4 uur na jouw behandeling niet aan jouw gezicht. Je huid moet herstellen en genezen. Het resultaat van de behandeling is 1 tot 4 weken na de behandeling goed zichtbaar.

Let op: Deze behandeling voeren wij alleen uit bij onze huidbewuste klanten. Dit betekent dat je meerdere keren een PCA peel of een Hydrafacial behandeling hebt ondergaan en onze geadviseerde producten gebruikt. Jouw huidexpert kent hierdoor je huid en kan je huid voorbereiden op deze geweldige behandeling!