Microdermabrasie

Een mooie en egale huid door Microdermabrasie.

Microdermabrasie 90 min

Deze behandeling is het mooiste op acnelittekens. Of dit nou rode vlekjes zijn of echte littekens. Jouw acne moet dan wel nagenoeg weg zijn door eerdere behandelingen met een peeling. Door de kristallen wordt jouw huid egaal geslepen. De dode huidcellen worden verwijdert. Jouw huid wordt gestimuleerd om een nieuwe huid te maken, waardoor de littekens vervagen. Door een kuur van 5 behandelingen ieder week aan te bieden, kunnen we ook diepere littekens aanpakken.


Behandeling
€ 129,00

De Microdermabrasie behandeling is een mooie behandeling om jouw huid te egaliseren.

Door de zuivere kristallen wordt jouw huid egaal geslepen. De bovenste huidlaag wordt eraf geschuurd, waardoor dode huidcellen worden verwijderd. Na deze stap wordt jouw huid gevoed door werkstoffen door middel van de ultrasound. Deze techniek brengt de hoogwaardige actieve werkstoffen zoals hyaluronzuur, vitaminen en anti-oxidanten extra diep in je huid. Tevens worden de afvalstoffen verwijderd. Je krijgt hierdoor een egale en gezonde huid.

Maak nu een afspraak

Je kunt deze behandeling ook als een kuur inzetten van 5 keer eens per week. Hierdoor kan je steeds dieper je huid schuren waardoor zelfs littekens verdwijnen.

Voor welke huiden is Microdermabrasie geschikt?

 • vermoeide huid
 • doffe huid
 • acne littekens
 • grove poriën
 • fijne lijntjes
 • grove huidtextuur
 • rokershuid

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling
2 weken voor de behandeling mag u niet intensief zonnen, naar de zonnebank gaan of zelf bruinende producten gebruiken

Na de behandeling

 • 4 weken na de behandeling mag je pas weer intensief zonnen, onder de zonnebank gaan of zelf bruinende producten gebruiken
 • De huid kan droog aanvoelen, hiervoor kunt u een crème gebruiken
 • Het is van belang voor langdurig resultaat om het advies van jou huidexpert over productgebruik op te volgen
 • Na de behandeling kan u huid gaan vervellen

Hersteltijd
De hersteltijd van de behandeling is 4 dagen

Duur resultaat
Het resultaat houd ongeveer 6 weken aan, daarna kunt u weer terug komen voor een behandeling

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ‘MICRODERMABRASIE’

Mag ik na de behandeling in de zon?

Nee, jouw huid is door het schuren met kristallen een stuk dunner geworden. Jouw huid beschermt je nu niet tegen de zonnestralen. Hierdoor kan je pigmentvlekken krijgen. Wij adviseren om jouw huid tot 14 dagen te beschermen met minimaal een factor 30.

Is de behandeling pijnlijk?

·Nee, de behandeling is niet pijnlijk. Het kan door de kristallen wat gevoeliger aanvoelen. Mocht het te gevoelig zijn, geef dat gerust aan. Wij kunnen de behandeling aanpassen aan de gevoeligheid van de huid.

Is mijn huid gevoelig en rood na de behandeling?

Direct na de behandeling kan de huid wat rood en gevoelig zijn. Maar dat verandert binnen een paar uur. Je ziet er dan juist erg mooi en opgefrist uit. En de huid krijgt meer volume door de werkstoffen.

Kan ik deze behandeling ondergaan als ik zwanger ben?

Omdat je al hormoonschommelingen hebt tijdens de zwangerschap, adviseren wij om niet deze behandeling te ondergaan. Omdat de huid wat dunner wordt ben je gevoelig voor pigmentvlekken. Wij adviseren dan juist om een goed voedende behandeling te ondergaan zoals QMS behandeling, de Guinot behandeling of de Valmont behandeling.