Guinot behandelingen

We hebben diverse behandelingen voor verschillende huidtypes.

Age summum behandeling 90 min

De Age Summum is een behandeling met exclusieve massagetechnieken om uw gezicht jaren jonger te laten lijken. Age Summum begint met een peeling, daartussen diverse massages en het eindigt met een actief masker om jouw huid een stuk jonger te laten worden. Jouw huidexpert verteld jou wat het mooiste aansluit om thuis het resultaat te behouden.


Behandeling
€ 125,00

De Hydradermie behandeling 90 min

Hydradermie is een exclusieve behandeling, aangepast aan alle huidtypen, voor de schoonheid van het gezicht. We werken met het hydradermie apparaat die de werkstoffen nog dieper in de huid kunnen brengen. De behandeling eindigt in een heerlijke ontspannede massage voor een optimaal resutlaat. Jouw huidexpert kijkt welke behandeling het beste bij jouw wensen past.


Behandeling
€ 120,00

Uitgebreide Guinot behandeling 75 min

Heeft jouw huid echt wel wat meer nodig dan de basisstappen van een reiniging? Dan kunnen we met een uitgebreide Guinot behandeling jouw huid weer laten stralen. Bij deze behandeling zit ook een heerlijke ontspannende massage van gezicht en decolleté.


Behandeling
€ 89,00

Kleine Guinot behandeling 60 min

Wil je een korte behandeling met een goede verzorging specifiek gericht op jouw huid? Dan is deze behandeling geschikt voor jou. Deze behandeling bestaat uit een reiniging, scrub/ enzymatische peeling en masker.


Behandeling
€ 75,00

Hydradermie plus behandeling 90 min

Deze unieke behandeling van Guinot komen we tot in de diepste lagen van de huid. We geven de huid door ionisatie alle voedingsmiddelen die de huid nodig heeft om weer te laten stralen.


Behandeling
€ 120,75

Huidverbeterend en ruikt fantastisch.

Guinot is een Frans merk. Het is huidverbeterend en het ruikt fantastisch.

Wil je een ontspannende beleving samen met huidverbetering dan heb je bij de Guinot behandelingen een juiste keuze gemaakt.

Maak nu een afspraak

We hebben diverse behandelingen voor verschillende huidtypes. Jouw huidexpert kan samen met jou een behandeling op maat adviseren met de juiste producten voor thuis gebruik. We werken met Guinot alleen op locatie Wijk en Aalburg.

Kom je voor de eerste keer bij Lalana Huidkliniek? Dan adviseren wij jou altijd een discovery treatment.