Fractionele Laser

De fractionale laser behandeling is een intensieve laser behandeling die juist bedoeld is voor het egaliseren van de huid.

Fractionele laser (gedeelte gezicht) 45 min

Bij deze behandeling adviseren we om een huidverdovings creme mee te nemen. Deze kan je ophalen bij jouw huisarts en heet emla creme. Bij deze behandeling behandelen we de wangen of het voorhoofd. Afhankelijk waar de pigmentvlekken zich bevinden. Het is belangrijk bij deze behandeling om de juiste adviezen van jouw huidspecialist goed te volgen. We maken voor en na foto’s om met jou de resultaten te kunnen bekijken.


Behandeling
€ 210,00

Fractionale laser (hele gezicht) 60 min

Bij deze behandeling adviseren we om een huidverdovings creme mee te nemen. Deze kan je ophalen bij jouw huisarts en heet emla creme. Bij deze behandeling behandelen we het hele gezicht. Het is belangrijk bij deze behandeling om de juiste adviezen van jouw huidspecialist goed te volgen. We maken voor en na foto’s om met jou de resultaten te kunnen bekijken.


Behandeling
€ 315,00

Acne littekens en pigmentvlekken verdwijnen

De fractionale laser behandeling is een intensieve laser behandeling die juist bedoeld is voor het egaliseren van de huid. Of je nou last hebt van acne littekens of pigment vlekken.

De huid wordt behandeld met fractionele laser stralen, waardoor minuscule gaatjes in de huid ontstaan. De laserstralen richten zich op het aanwezige water waardoor er in de huidcellen een verdamping optreedt. De huid gaat volgens de minuscule gaatjes genezen met nieuwe huidcellen.

Het herstellend vermogen van de huid stimuleert de aanmaak van collageen.  De acne littekens en pigmentvlekken verdwijnen en je huid wordt er ook stakker door. Jouw hersteltijd is ongeveer een week.

Deze behandeling is het mooiste om een kuur van 4x te ondergaan, eens in de 4 weken. Gelieve vanaf oktober tot april i.v.m. de zon.

Maak nu een afspraak

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling

  • Voor de behandeling kunt 30 minuten van te voren de Emla crème aanbrengen (dit is een verdovende crème)
  • Voor de behandeling kunt u het beste u haren wassen (dit mag 3 dagen na de behandeling niet)
  • 4 weken voor de behandeling niet intensief zonnen, onder de zonnebank gaan of zelf bruinende producten gebruiken
  • 4 weken voor de behandeling geen chemische peeling of de microdermabrasie.

Na de behandeling

  • Na de behandeling mag het behandelde gebied 3 dagen niet in contact komen met water zoals douche
  • Na de behandeling mag je 3 dagen geen verzorgende crèmes aanbrengen, na 3 dagen is dit weer toegestaan
  • 4 weken na de behandeling niet intensief zonnen, onder de zonnebank gaan of zelf bruinende producten gebruiken

Hersteltijd
De hersteltijd van de behandeling is 7 dagen

Duur resultaat
Na 1 behandeling heb je 6 maanden resultaat. Doe je een kuur van 4 behandelingen dus 1 keer per maand een behandeling heb je blijvend resultaat