Eerste afspraak

Jouw eerste afspraak bij Lalana Huidkliniek

Discovery Treatment 75 min

Kom je voor het eerst bij Lalana Huidkliniek? Boek dan altijd eerst deze behandeling. Tijdens deze behandeling krijg je een huidanalyse, krijgt je huid een korte boost en geven we een behandelplan en huidadvies. Zo kiezen we samen voor de behandeling die bij jouw huid past.


Eerste afspraak
€ 59,95

Eerste afspraak

Bij Lalana Huidkliniek staan wij voor perfectie en beleving. We maken zelfs iedere behandeling op maat voor jou als uniek persoon. Daarom vinden we het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van jouw wensen en behoeften. Alleen dan kunnen we het perfecte behandel- en productadvies samenstellen. Met de Discovery Treatment starten we jouw huidverbeteringstraject.

Maak nu een afspraak

Bij Lalana Huidkliniek werken we samen aan jouw huid. Wij voorzien je van de beste behandeling en adviezen en jij gaat thuis aan de slag met onze geadviseerde producten om zo samen jouw huid in topconditie te brengen. Lijkt het je wat? Lees dan snel verder wat deze kennismakingsbehandeling inhoudt.


Discovery Treatment

Tijdens de Discovery Treatment leren we jou als persoon en jouw huid  kennen. Samen bekijken we waar we aan gaan werken voor jouw ideale huidbeeld. Aan de hand van een intake gesprek stellen we een op maat gemaakt behandel- en productadvies samen. Dit is de start naar jouw mooiste huid.

Hoe ziet deze afspraak er uit?

  • we starten met het maken van foto’s. Zo kunnen we samen kijken naar de verbetering in het verloop van het traject
  • we spreken samen al jouw persoonlijke wensen en behoeften door. Jouw huidexpert zal je diverse vragen stellen om jouw huiddoelen goed in kaart te kunnen brengen en te bekijken of er bijzonderheden zijn waar we rekening mee dienen te houden
  • je krijgt een korte kennismakingsbehandeling van gemiddeld 20 minuten om te zien hoe je huid reageert op onze geadviseerde producten
  • je krijgt een op maat gemaakt behandel- en productadvies voor de start van jouw huidverbeteringtraject
  • Voelt de behandeling goed aan? En heb je zin om samen aan de slag te gaan? Dan plannen we een vervolg afspraak

Wat zijn onze verwachtingen van jou?
Om het maximale resultaat te behalen, is het belangrijk dat je thuis aan de slag gaat met de geadviseerde producten. Uiteraard gebeurt dit onder begeleiding van jouw Huidexpert en zal zij je voorzien van alle kennis die jij hierbij nodig hebt. Jouw Huidexpert gaat een samenwerking met je aan en samen bereiken jullie de huiddoelen die jij voor ogen hebt.

‘Wist je dat… Jezelf voor 85% zelf jouw huid bepaalt door gebruik te maken van goed geadviseerde producten door onze huidexperts’

Discovery Treatment aanbieding
Omdat we graag willen dat jij je huiddoelen bereikt, hebben we tijdens jouw Discovery Treatment een leuke deal voor je:

Bij de aanschaf van tenminste 3 thuis producten, ontvang je 10% korting op alle producten die je tijdens je Discovery Treatment aankoopt. Zo start jij met de beste thuisroutine en weten wij dat onze behandelingen thuis worden ondersteund. Is dat geen leuke deal?