Bindweefselmassage

Een bindweefsel massage is dé perfecte manier om de huidconditie te verbeteren.

Discovery Treatment 75 min

Kom je voor het eerst bij Lalana Huidkliniek? Boek dan altijd eerst deze behandeling. Tijdens deze behandeling krijg je een huidanalyse, krijgt je huid een korte boost en geven we een behandelplan en huidadvies. Zo kiezen we samen voor de behandeling die bij jouw huid past.


Eerste afspraak
€ 59,95

Bindweefselmassage 60 min

We gebruiken in onze kliniek de klassieke bindweefselmassage en de bindweefseltouch massage( winnaar beauty award) . Afhankelijk van jouw wensen gaat de huidspecialist de juiste techniek toepassen. Het mooiste is deze massage te starten in kuurverband. Maar deze behandeling is ook los te boeken.


Behandeling
€ 99,00

Voor welke huidzorgen is bindweefselmassage geschikt?

✓ slecht doorbloede huid
✓ doffe huid
✓ vermoeide huid
✓ verslapte huid
✓ rimpels
✓ probleemhuid
✓ acne
✓ pigmentvlekken

Maak nu een afspraak

Een bindweefsel massage is dé perfecte manier om de huidconditie te verbeteren. We bieden de klassieke bindweefselmassage aan en de bindweefseltouch massage.

De massage stimuleert de doorbloeding, collageenaanmaak en activeert de stofwisseling.  Het kan zelfs huidproblemen zoals pigmentvlekken, acne en rosacea verhelpen. Deze behandeling is ook geschikt voor het verminderen van rimpels en huidverslappingen.

BINDWEEFSELMASSAGE

Door de diepe knedingen die op het bindweefsel worden uitgevoerd, wordt het bindweefsel geactiveerd, met als resultaat een stevige, goed doorbloede en stralende huid. Zelfs huidproblemen zoals acne en pigmentvlekken. Jouw huidexpert kan tijdens deze behandeling afwisselend een intensieve peeling of een dermapen behandeling inzetten voor een nóg diepere werking in de huid.


NA DE BEHANDELING

Door deze massage is het mogelijk dat je huid op de dag van de behandeling rood ziet. De volgende dagen kan deze nog wat gevoelig zijn. Je huid ziet er na de behandeling fris en stralend uit. De toename van de volume in de huid is direct zichtbaar.

Bij de bindweefseltouch is jouw huid minder rood en ervaar je het als een ontspannende diepe massage.

Daarnaast is het mogelijk dat er op sommige plaatsen een blauwe plek of bloeduitstorting ontstaat bij een klassieke bindweefselmassage. Deze zijn te camoufleren met een concealer en zullen snel wegtrekken. 4 tot 6 weken na de behandeling is het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

We adviseren je deze behandeling in kuurvorm te boeken. Je ondergaat dan 6 behandelingen binnen 4 weken voor optimaal resultaat.