Onze huidverstrakking behandelingen

​Venus Viva

De Venus Viva werkt met 2 systemen.

1. Anti-aging / huidverstrakking
2. Egaliseren van pigmentvlekken, acné littekens en diepe lijnen

Uitleg systeem 1. Door middel van radiofrequentie en magnetische pulsen worden nieuwe fibroblasten en bloedvaten aangemaakt. Fibroblasten zijn fabrieken in de huid die collageen en elastine aanmaken. Deze twee bestanddelen zorgen voor de stevigheid van de huid. Per levensjaar verlies je 1% van de fibroblasten (fabrieken). Bv bij de leeftijd van 50 jaar is er een verlies van 50%. Venus Viva zorgt ervoor dat het verloren percentage fibroblasten weer worden aangevuld.
Het resultaat is blijvend: De gezichtscontouren zijn strakker en de huid is aanzienlijk steviger.

Uitleg systeem 2. Deze techniek is voor algehele huidverbetering, voor het creëren van een nieuwe, egale huid. De bovenste huidlaag wordt weggehaald waardoor pigmentvlekken, grove poriën en littekens verwijderd worden. Daarnaast is deze techniek voor het verjongen en verstevigen van de huid, doordat de warmte de fibroblasten (fabrieken) stimuleert van de aanmaak van collageen en elastine.

Age Summum

De Age Summum is een behandeling die technologie en exclusieve grepen combineert om uw gezicht jaren jonger te laten lijken. Age Summum begint met Gommage Dermabrasion. Dit is een peeling die door middel van actieve microdeeltjes de huid bevrijd van dode huidcellen en de jonge cellen naar boven laat komen. Vanaf de eerste start van de behandeling lijkt de huid jonger en worden de lijntjes verminderd.

Door krachtig werkzame bestanddelen van het regenererende serum, lijkt de huid spectaculair jonger. Dit serum activeert het celleven milieu en geven de huid zo een nieuw leven. De behandeling gaat verder met een anti-aging massage. Met 15 exclusieve grepen en het aanbrengen van Sérum Age Summum verrijk met Hyaluronzuur, om de lijnen op te vullen zodat de rimpels worden bestreden. De huid wordt vitaler.

De Age Summum behandeling eindigt met het aanbrengen van een anti-aging masker met Pro-Collageen voor een prachtige stralende huid. De huid wordt onmiddellijk strak getrokken.
Aan het einde van de behandeling lijkt de huid meteen jonger en zijn de verouderingsverschijnselen verminderd.

Hydradermie Lift

Is een behandeling die door gelaatstrekken liften door middel van gezichtsoefeningen. Hiermee krijg je direct een liftend resultaat. Door leeftijd en vermoeidheid, wordt de gezichtsomtrek minder scherp, er verschijnen soms tekenen van veroudering. Hydradermie werkt diep en lift de gelaatstrekken door stimulering van de gezichtsspieren. In een paar minuten lijkt het gezicht jonger, zichtbaar gelift. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke, ontspannende massage die de waardevolle werkzame bestanddelen in de huis verspreid en deze vitaliseert. Hydradermie is de behandeling met liftend effect die zo krachtig is dat hij een bedreiging vormt voor de plastische chirurgie.

De geheimen van de behandeling:

  • Vochtafvoer: door het verplaatsen van de bol-elektrodes voert vocht op effectieve wijze af, ontspant de huid zichtbaar en verbetert de microbloedsomloop in de opperhuid.
  • Spierstimulering: Laat specifiek de spieren van het gezicht werken die hierdoor verkwikt worden en uw gezicht meteen na de behandeling op een natuurlijke manier liften.
  • Ontspanningsmassage met bijbehorend serum: Door de massage wordt de huid gestimuleerd, verstevigd en gevitaliseerd.

Uiteindelijk lijkt uw gezicht jonger, uw huid is verstevigd en uw gelaatstrekken zijn gelift.

​Heeft u interesse in een huidverstrakking behandeling? Neem contact op met onze schoonheidssalon in Waalwijk of Wijk & Aalburg.
​Middels een huidanalyse, bekijkt onze schoonheidsspecialiste wat er voor uw huid nodig is en kunnen wij u de beste huidverstrakking behandeling adviseren.

​Neem contact op voor een afspraak aan onze schoonheidssalon >
 

 

Wijk en Aalburg | Maasdijk 205 | 4261 AJ Wijk en Aalburg | Schoonheidssalon Waalwijk | Grotestraat 205 | 5141 JS Waalwijk | 0416 691 302