Rosacea

Bij Lalana Huidkliniek richten we ons op het aanpakken van de demodex-mijt en het verminderen van de roodheden.

PCA behandeling 60 min

Bij de PCA behandeling wordt er een peeling of peelingmasker gebruikt. Aan de hand van de ernst van de acne, bekijkt de huidspecialist welke het beste is voor jouw huid. Na deze behandeling zie je direct resultaat. Je hebt een hersteltijd van 1 week. In die week gebruik je een thuiskitje.


Behandeling
€ 112,50

QMS Sensitive behandeling 75 min

Deze behandeling is geschikt voor een acne huid vanaf 27 jaar. Heb je op latere leeftijd acne gekregen, waarbij je ook veel roodheden hebt, dan is deze behandeling geschikt voor jou. Door een zachte aanpak krijg je hiermee een egale en zuivere huid. Je hebt bij deze behandeling geen hersteltijd.


Behandeling
€ 129,00

HydraFacial Platinum+ (Favoriet!) 90 min

De combinatie van Lymfedrainage, een premium booster afgestemd op jouw huid en LED licht laten je huid stralen als nooit te voren.


behandeling
€ 245,00

Rosacea is een chronische, veel voorkomende huidaandoening.

Omdat het chronisch is, is het belangrijk om de behandelingen te blijven ondergaan en de producten te blijven gebruiken.

Opvallend is de roodheid die vaak op beide wangen zichtbaar is. In verdere stadia kunnen bloedvaatjes uitzetten (couperose)en ontstekingen verschijnen. Dit maakt je onzeker en kan je leven beïnvloeden.

Maak nu een afspraak

De oorzaak is niet exact bekend, maar de demodex-mijt heeft hier wel een groot aandeel in. Bij Lalana Huidkliniek richten we dan ook op het aanpakken van deze mijt en het verminderen van de roodheden.

De volgende behandelingen zijn geschikt voor het verbeteren van rosacea:

• QMS sensitive behandeling
• PCA peeling
• Hydrafacial

Ben je nog niet eerder bij Lalana Huidkliniek geweest of wil jij advies van een van onze huidspecialisten? Boek dan de Discovery Treatment.