Pigmentvlekken

Door middel van behandelingen is het mogelijk om pigmentvlekken te verhelderen en in sommige gevallen zelfs te verwijderen.

ALMA-Q lift + carbon peel gezicht (pigmentbehandeling) 105 min


Behandeling
€ 175,00
Pakket (4 behandelingen)
€ 599,00

Discovery Treatment 75 min

Kom je voor het eerst bij Lalana Huidkliniek? Boek dan altijd eerst deze behandeling. Tijdens deze behandeling krijg je een huidanalyse, krijgt je huid een korte boost en geven we een behandelplan en huidadvies. Zo kiezen we samen voor de behandeling die bij jouw huid past.


Eerste afspraak
€ 59,95

Fractionele laser (gedeelte gezicht) 45 min

Bij deze behandeling adviseren we om een huidverdovings creme mee te nemen. Deze kan je ophalen bij jouw huisarts en heet emla creme. Bij deze behandeling behandelen we de wangen of het voorhoofd. Afhankelijk waar de pigmentvlekken zich bevinden. Het is belangrijk bij deze behandeling om de juiste adviezen van jouw huidspecialist goed te volgen. We maken voor en na foto’s om met jou de resultaten te kunnen bekijken.


Behandeling
€ 210,00

Microneedling gezicht + hals (Favoriet!) 90 min

Deze behandeling wordt vaak ingezet als de pigmentvlekken wat dieper liggen. Door middel van microneedling en de juiste cocktail voor pigmentvlekken komen we tot het gewenste resultaat. Deze behandeling kan uitgevoerd worden na een verdoving crème.


Behandeling
€ 199,00

Spot Treatment 30 min

De Spot Treatment is geschikt voor het plaatselijk behandelen van pigmentvlekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ouderdomsvlekken of een zwangerschapsmasker. De Spot Treatment is een éénmalige behandeling. Na deze behandeling vormt er een korstje op de plaats van de pigmentvlek. Het korstje valt ervan zelf af. Het genezingsproces hiervan duurt gemiddeld 4-8 weken. Is het resultaat hierna nog niet behaald dan is het mogelijk een extra behandeling te ondergaan. Bij deze behandeling heb je een product nodig om de huid verder te laten genezen na de behandeling. De kosten hiervan zijn 69 euro.


Behandeling
€ 99,00

Dark circles Treatment 30 min

De Dark Circles Treatment is geschikt voor het behandelen van pigmentvlekken en donkere kringen rondom de ogen. Het mooiste is als je hierbij een behandeltraject ingaat. Een behandeltraject bestaat uit 3 behandelingen met een tussenperiode van 8 weken. Bij deze behandeling is het product Dark Circles nodig voor een optimaal resultaat. De kosten van dit product is 98 euro. Ook bij deze behandeling maken we foto,s om het resultaat met je te kunnen delen.


Behandeling
€ 75,00

Pigmentbehandeling (Favoriet!) 60 min

Met de Pigmentbehandeling behandelen we het hele gezicht. Voor een optimaal resultaat moet je een behandeltraject ingaan. Een behandeltraject bestaat uit 3 - 6 behandelingen met steeds een tussenperiode van 4 – 6 weken. Belangrijk is om tijdens deze behandelingen de passende producten aan te schaffen voor een optimaal resultaat. Onze huidexpert legt deze combinatie goed uit en blijft jou volgen tijdens dit traject. Er worden foto’s gemaakt, om jou de resultaten te kunnen laten zien. En deze zijn verbluffend.


Behandeling
€ 157,50

PCA peel 75 min

Deze peeling wordt ingezet op zowel gezicht en hals. Jouw huidexpert gaat afhankelijk van de diepte van de pigmentvlekken beoordelen hoeveel lagen peeling nodig is voor het gewenste resultaat. We behandelen gezicht, hals en decolleté.


Behandeling
€ 122,50

HydraFacial Deluxe 75 min

Tijdens deze Hydrafacial wordt de premium booster afgestemd op jouw huiddoel en aangebracht op het volledige gezicht. Daarnaast kiest jouw huidspecialist voor rood of blauw LED licht om optimaal resultaat te behalen.


Deelbehandeling
€ 195,00
Gehele gelaat
€ 215,00

Samen bereiken wij het optimale resultaat.

Pigmentvlekken komen steeds vaker voor. Hoe dat komt? Door de zon. Omdat je ooit in het verleden verbrand bent geweest. Vandaar dat we altijd zo hameren op dat je je goed moet insmeren. Het is beter voorkomen dan genezen.  Maar als je ze eenmaal hebt, kunnen wij er zeker wat aan doen.

Door middel van behandelingen is het mogelijk om pigmentvlekken te verhelderen en in sommige gevallen zelfs te verwijderen. Dit is altijd in combinatie met de juiste producten voor thuis. Alleen zo bereiken we samen het optimale resultaat.

Maak nu een afspraak

De volgende behandelingen zijn geschikt voor het verbeteren van pigmentvlekken:

• Pigment behandeltraject (meest effectieve optie!)
• PCA Peel
• MicroNeedling
• Hydrafacial
• Fractionale Laser

Het is belangrijk om je huid goed voor te bereiden op deze intensieve huidverbeterende behandelingen. Jouw huidexpert begeleid je dan ook tijdens behandeltraject naar een gezonde huid en weer egale huid. Zo bereik jij optimaal resultaat.

Ben je nog niet eerder bij Lalana Huidkliniek geweest of wil je graag advies van één van onze huidspecialisten? Boek dan een Discovery treatment.