Littekens

We zorgen er samen voor dat jouw littekens zo mooi mogelijk kunnen genezen.

Discovery Treatment 75 min

Kom je voor het eerst bij Lalana Huidkliniek? Boek dan altijd eerst deze behandeling. Tijdens deze behandeling krijg je een huidanalyse, krijgt je huid een korte boost en geven we een behandelplan en huidadvies. Zo kiezen we samen voor de behandeling die bij jouw huid past.


Eerste afspraak
€ 59,95

Fractionele laser (gedeelte gezicht) 45 min

Bij deze behandeling adviseren we om een huidverdovings creme mee te nemen. Deze kan je ophalen bij jouw huisarts en heet emla creme. Bij deze behandeling behandelen we de wangen of het voorhoofd. Afhankelijk waar de pigmentvlekken zich bevinden. Het is belangrijk bij deze behandeling om de juiste adviezen van jouw huidspecialist goed te volgen. We maken voor en na foto’s om met jou de resultaten te kunnen bekijken.


Behandeling
€ 210,00

Fractionale laser (hele gezicht) 60 min

Bij deze behandeling adviseren we om een huidverdovings creme mee te nemen. Deze kan je ophalen bij jouw huisarts en heet emla creme. Bij deze behandeling behandelen we het hele gezicht. Het is belangrijk bij deze behandeling om de juiste adviezen van jouw huidspecialist goed te volgen. We maken voor en na foto’s om met jou de resultaten te kunnen bekijken.


Behandeling
€ 315,00

PCA peel 75 min

Deze peeling wordt ingezet op zowel gezicht en hals. Jouw huidexpert gaat afhankelijk van de diepte van de pigmentvlekken beoordelen hoeveel lagen peeling nodig is voor het gewenste resultaat. We behandelen gezicht, hals en decolleté.


Behandeling
€ 122,50

Microdermabrasie 90 min

Deze behandeling is het mooiste op acnelittekens. Of dit nou rode vlekjes zijn of echte littekens. Jouw acne moet dan wel nagenoeg weg zijn door eerdere behandelingen met een peeling. Door de kristallen wordt jouw huid egaal geslepen. De dode huidcellen worden verwijdert. Jouw huid wordt gestimuleerd om een nieuwe huid te maken, waardoor de littekens vervagen. Door een kuur van 5 behandelingen ieder week aan te bieden, kunnen we ook diepere littekens aanpakken.


Behandeling
€ 129,00

Heb je een litteken? Kom dan zo snel mogelijk langs om de genezing van littekens zo mooi mogelijk te laten verlopen.

Bekijk onze andere behandelingen voor:

Huidverjonging

Maak nu een afspraak

Heb je een litteken? Kom dan zo snel mogelijk langs om de genezing van littekens zo mooi mogelijk te laten verlopen. We starten als de wond nog open is, met zuivere zuurstof en het insluizen van collageen. Collageen maakt de huid weer dicht en geeft een netwerk om de wond. Zijn de littekens er al en is deze nog roze van kleur? Dan is de kans groot dat we er samen voor kunnen zorgen dat ze mooi genezen. We adviseren je om zo snel mogelijk naar de salon te komen zodat de huid goed kan genezen. Ook littekens die zijn achtergebleven na acne zijn in de meeste gevallen de verbeteren. Twijfel je? Neem dan even contact met ons op en we bekijken samen of een behandeling voor jouw littekens mogelijk is.

De volgende behandelingen zijn geschikt voor het verbeteren van littekens:

Het is belangrijk om je huid goed voor te bereiden op deze intensieve huidverbeterende behandelingen. Jouw huidexpert begeleidt je dan ook tijdens jouw weg naar een gezonde huid en stelt een op maat gemaakt behandelplan voor je op. Zo bereik jij optimaal resultaat. Ben je nog niet eerder bij ons geweest of wil je graag advies van een van onze huidexperts? Boek dan de Discovery Treatment.