Huidverjonging

Intensieve behandelingen tegen huidveroudering

Discovery Treatment 75 min

Kom je voor het eerst bij Lalana Huidkliniek? Boek dan altijd eerst deze behandeling. Tijdens deze behandeling krijg je een huidanalyse, krijgt je huid een korte boost en geven we een behandelplan en huidadvies. Zo kiezen we samen voor de behandeling die bij jouw huid past.


Eerste afspraak
€ 59,95

Bindweefselmassage 60 min

We gebruiken in onze kliniek de klassieke bindweefselmassage en de bindweefseltouch massage( winnaar beauty award) . Afhankelijk van jouw wensen gaat de huidspecialist de juiste techniek toepassen. Het mooiste is deze massage te starten in kuurverband. Maar deze behandeling is ook los te boeken.


Behandeling
€ 99,00

Venus Viva behandeling (Favoriet!) 75 min

Jouw huidexpert maakt aan de hand van foto’s een behandelplan. Voor een blijvend resultaat adviseren wij een kuur van minimaal 8x. Deze behandeling is uiteraard ook los te boeken als je al eens eerder bij ons een kuur hebt ondergaan.


Behandeling
€ 157,50
€ 149,-
Nu incl. bindweefselmassage t.w.v. 99,-

Super actie

Microneedling gezicht + hals (Favoriet!) 90 min

Deze behandeling wordt vaak ingezet als de pigmentvlekken wat dieper liggen. Door middel van microneedling en de juiste cocktail voor pigmentvlekken komen we tot het gewenste resultaat. Deze behandeling kan uitgevoerd worden na een verdoving crème.


Behandeling
€ 199,00

HydraFacial Platinum+ (Favoriet!) 90 min

De combinatie van Lymfedrainage, een premium booster afgestemd op jouw huid en LED licht laten je huid stralen als nooit te voren.


behandeling
€ 245,00

Mooie behandelingen om jouw huid te verstrakken en te liften.

Vanaf je 27e levensjaar begint je huid langzaam collageen te verliezen. Collageen werkt op de stevigheid van de huid. Met behulp van behandelingen en juist product gebruik kunnen we dit proces vertragen en verbeteren.

Een nieuwe huid krijg je binnen 28 dagen. Maar als je ouder wordt vertraagt ook dit proces naar 32 dagen. Je huid ziet er doffer uit en verslapt. Je ziet er vermoeider uit. Vaak zien we dat je rimpels krijgt of dat juist jouw huid meer gaat hangen.

We hebben voor beide gevallen mooie behandelingen om jouw huid te verstrakken en te liften.

Maak nu een afspraak

Stress, leefstijl, zongedrag en verkeerde huidverzorging kunnen ervoor zorgen dat je nog sneller oud wordt. Ook genen spelen hierin een rol. Wel minder dan hoe je je verzorgt. Ons doel is om je huid langzamer te laten verouderen en het volumeverlies in de huid te verbeteren.

Om preventief te werken op huidveroudering, of om de huid te verstevigen en er weer stralend uit te laten zien, hebben we intensieve behandelingen gecombineerd met de juiste producten voor thuis gebruik. Jouw huidexpert adviseert jou om jouw doelen te behalen.

De volgende behandelingen zijn geschikt voor het verjongen van de huid:

• Hydrafacial Platinum
• Venus Viva behandeling
• Bindweefselmassage
• MicroNeedling

Het is belangrijk om je huid goed voor te bereiden op deze intensieve huidverbeterende behandelingen. Jouw huidspecialist adviseert de juiste combinatie om een optimaal resultaat te behalen.

Ben je nog niet eerder bij Lalana Huidkliniekgeweest of wil je graag advies van een van onze huidspecialisten? Boek dan de Discovery Treatment.