Grove poriën

Heb je ook last van grove poriën? Vaak is je huid dan dof of juist erg vet. Je poriën zullen er altijd zijn, maar je kunt ze wel verfijnen.

Discovery Treatment 75 min

Kom je voor het eerst bij Lalana Huidkliniek? Boek dan altijd eerst deze behandeling. Tijdens deze behandeling krijg je een huidanalyse, krijgt je huid een korte boost en geven we een behandelplan en huidadvies. Zo kiezen we samen voor de behandeling die bij jouw huid past.


Eerste afspraak
€ 59,95

Microneedling gezicht + hals (Favoriet!) 90 min

Deze behandeling wordt vaak ingezet als de pigmentvlekken wat dieper liggen. Door middel van microneedling en de juiste cocktail voor pigmentvlekken komen we tot het gewenste resultaat. Deze behandeling kan uitgevoerd worden na een verdoving crème.


Behandeling
€ 199,00

PCA peel 75 min

Deze peeling wordt ingezet op zowel gezicht en hals. Jouw huidexpert gaat afhankelijk van de diepte van de pigmentvlekken beoordelen hoeveel lagen peeling nodig is voor het gewenste resultaat. We behandelen gezicht, hals en decolleté.


Behandeling
€ 122,50

HydraFacial Signature 45 min

Ben je nog niet eerder bij Lalana Huidkliniek geweest voor een HydraFacial? Onze huidexperts maken jouw wensen waar en stemmen de behandeling af op jouw huid. Ook krijg je altijd advies om thuis het maximale resultaat te behouden.


Behandeling
€ 157,50

HydraFacial Deluxe 75 min

Tijdens deze Hydrafacial wordt de premium booster afgestemd op jouw huiddoel en aangebracht op het volledige gezicht. Daarnaast kiest jouw huidspecialist voor rood of blauw LED licht om optimaal resultaat te behalen.


Deelbehandeling
€ 195,00
Gehele gelaat
€ 215,00

Grove poriën

Heb je ook last van grove poriën? Vaak is je huid dan dof of juist erg vet. Je poriën zullen er altijd zijn, maar je kunt ze wel verfijnen. Ook jouw huidtextuur kunnen we verbeteren en daarmee je poriën minder zichtbaar maken.

Maak nu een afspraak

De volgende behandelingen zijn geschikt voor het verbeteren van je huidtextuur en het verfijnen van poriën:

• MicroNeedling
• PCA Peel
• Microdermabrasie
• HydraFacial™

Het is belangrijk om je huid goed voor te bereiden op deze intensieve huidverbeterende behandelingen. Jouw Huid Expert begeleidt je dan ook tijdens jouw weg naar een gezonde huid en stelt een op maat gemaakt behandelplan voor je op.
Ben je nog niet eerder bij Lalana Huidkliniek geweest of wil je graag advies van een HuidExpert? Boek dan de Discovery Treatment.