Doffe huid

Een doffe of vermoeide huid is vaak het gevolg van een opstapeling van dode huidcellen door een vertraagde celdeling.

Discovery Treatment 75 min

Kom je voor het eerst bij Lalana Huidkliniek? Boek dan altijd eerst deze behandeling. Tijdens deze behandeling krijg je een huidanalyse, krijgt je huid een korte boost en geven we een behandelplan en huidadvies. Zo kiezen we samen voor de behandeling die bij jouw huid past.


Eerste afspraak
€ 59,95

Hydradermie plus behandeling 90 min

Deze unieke behandeling van Guinot komen we tot in de diepste lagen van de huid. We geven de huid door ionisatie alle voedingsmiddelen die de huid nodig heeft om weer te laten stralen.


Behandeling
€ 120,75

Bindweefselmassage 60 min

We gebruiken in onze kliniek de klassieke bindweefselmassage en de bindweefseltouch massage( winnaar beauty award) . Afhankelijk van jouw wensen gaat de huidspecialist de juiste techniek toepassen. Het mooiste is deze massage te starten in kuurverband. Maar deze behandeling is ook los te boeken.


Behandeling
€ 99,00

PCA peel 75 min

Deze peeling wordt ingezet op zowel gezicht en hals. Jouw huidexpert gaat afhankelijk van de diepte van de pigmentvlekken beoordelen hoeveel lagen peeling nodig is voor het gewenste resultaat. We behandelen gezicht, hals en decolleté.


Behandeling
€ 122,50

Microdermabrasie 90 min

Deze behandeling is het mooiste op acnelittekens. Of dit nou rode vlekjes zijn of echte littekens. Jouw acne moet dan wel nagenoeg weg zijn door eerdere behandelingen met een peeling. Door de kristallen wordt jouw huid egaal geslepen. De dode huidcellen worden verwijdert. Jouw huid wordt gestimuleerd om een nieuwe huid te maken, waardoor de littekens vervagen. Door een kuur van 5 behandelingen ieder week aan te bieden, kunnen we ook diepere littekens aanpakken.


Behandeling
€ 129,00

HydraFacial Platinum+ (Favoriet!) 90 min

De combinatie van Lymfedrainage, een premium booster afgestemd op jouw huid en LED licht laten je huid stralen als nooit te voren.


behandeling
€ 245,00

Doffe huid

Een doffe of vermoeide huid is vaak het gevolg van een opstapeling van dode huidcellen door een vertraagde celdeling. Je ziet er daardoor vaak vermoeid en ouder uit. Jouw make-up gaat schilferen en je mist de glow.

Maak nu een afspraak

Het is belangrijk om je huid goed te laten reinigen en weer te voorzien van nieuwe energie. De dode huidcellen moeten verwijdert worden en de nieuwe huidcellen moeten weer geactiveerd worden. Zo krijg je weer een mooie en stralende huid.

De volgende behandelingen zijn geschikt voor het verbeteren van een doffe huid:

  • HydraFacial™
  • PCA peel
  • Microdermabrasie
  • Hydradermie behandeling
  • Bindweefselmassage

Het is belangrijk om je huid goed voor te bereiden op deze intensieve huidverbeterende behandelingen. Jouw Huid Expert begeleidt je dan ook tijdens jouw weg naar een gezonde huid en stelt een op maat gemaakt behandelplan voor je op. Zo bereik jij optimaal resultaat. Ben je nog niet eerder bij ons geweest of wil je graag advies van een Huidexpert? Boek dan de Discovery Treatment.