Acne

Deze behandelingen kunnen vergoed worden door de zorgverzekeraar. Kijk hiervoor je polis na.

Discovery Treatment 75 min

Kom je voor het eerst bij Lalana Huidkliniek? Boek dan altijd eerst deze behandeling. Tijdens deze behandeling krijg je een huidanalyse, krijgt je huid een korte boost en geven we een behandelplan en huidadvies. Zo kiezen we samen voor de behandeling die bij jouw huid past.


Eerste afspraak
€ 59,95

Image plus behandeling 75 min

Met de bekende Image behandeling krijg je de voordelen van de peeling, maar niet de nadelen. Dus je vervelt niet, maar door de zuren wel direct resultaat. Met de Clear cell producten voor thuis behalen we samen het mooiste resultaat.


Behandeling
€ 103,95

PCA behandeling 60 min

Bij de PCA behandeling wordt er een peeling of peelingmasker gebruikt. Aan de hand van de ernst van de acne, bekijkt de huidspecialist welke het beste is voor jouw huid. Na deze behandeling zie je direct resultaat. Je hebt een hersteltijd van 1 week. In die week gebruik je een thuiskitje.


Behandeling
€ 112,50

HydraFacial Signature 45 min

Ben je nog niet eerder bij Lalana Huidkliniek geweest voor een HydraFacial? Onze huidexperts maken jouw wensen waar en stemmen de behandeling af op jouw huid. Ook krijg je altijd advies om thuis het maximale resultaat te behouden.


Behandeling
€ 157,50

Microdermabrasie 90 min

Deze behandeling is het mooiste op acnelittekens. Of dit nou rode vlekjes zijn of echte littekens. Jouw acne moet dan wel nagenoeg weg zijn door eerdere behandelingen met een peeling. Door de kristallen wordt jouw huid egaal geslepen. De dode huidcellen worden verwijdert. Jouw huid wordt gestimuleerd om een nieuwe huid te maken, waardoor de littekens vervagen. Door een kuur van 5 behandelingen ieder week aan te bieden, kunnen we ook diepere littekens aanpakken.


Behandeling
€ 129,00

QMS Sensitive behandeling 75 min

Deze behandeling is geschikt voor een acne huid vanaf 27 jaar. Heb je op latere leeftijd acne gekregen, waarbij je ook veel roodheden hebt, dan is deze behandeling geschikt voor jou. Door een zachte aanpak krijg je hiermee een egale en zuivere huid. Je hebt bij deze behandeling geen hersteltijd.


Behandeling
€ 129,00

Image behandeling 60 min

Met de bekende Image behandeling krijg je de voordelen van de peeling, maar niet de nadelen. Dus je vervelt niet, maar door de zuren wel direct resultaat. Met de Clear cell producten voor thuis behalen we samen het mooiste resultaat.


Behandeling
€ 82,95

Microneedling 75 min

Bij deze behandeling richten we op acne littekens, pigmentvlekken en rimpels. Jouw huid krijgt door de naaldjes in de pen een boost van collageen. Jouw huid ziet er direct egaler en voller uit met een gezonde glow.


Behandeling
€ 157,50

HydraFacial Deluxe 75 min

Tijdens deze Hydrafacial wordt de premium booster afgestemd op jouw huiddoel en aangebracht op het volledige gezicht. Daarnaast kiest jouw huidspecialist voor rood of blauw LED licht om optimaal resultaat te behalen.


Deelbehandeling
€ 195,00
Gehele gelaat
€ 215,00

Onze huidexperts maken een behandelplan op maat voor een egale en gezonde huid.

Als je last hebt van onzuiverheden en ontstekingen, dan kan je bij Lalana Huidkliniek terecht voor een acne behandeling.

Er bestaan verschillende soorten Acne en dus ook verschillende soorten behandelingen.

Door verkeerd gebruik van producten, door voeding of door medicatie kan er acne ontstaan.

Onze huidexperts helpen je graag om er vanaf te komen. Dit doen we door middel van intensieve behandelingen en de juiste producten voor thuisgebruik.

Maak nu een afspraak

De volgende behandelingen zijn geschikt voor acne:

• PCA behandelingen ( peelings)
• Hydrafacial
• Microneedling ( bij littekens)
• QMS behandelingen
• Craith behandelingen
• Image behandelingen
• Microdermabrasie ( bij littekens)

Het is belangrijk om een traject te volgen om volledig van jouw acne af te komen.

Onze huidexperts maakt daarom ook een behandelplan op maat voor een egale en gezonde huid.

Ben je nog niet eerder bij Lalana Huidkliniek geweest? Of wil je advies van een Huidexpert? Boek dan een Discovery treatment!

 

Jouw behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Omdat onze specialisten de acne specialisatie hebben, kunnen deze behandelingen vergoed worden door jouw zorgverzekeraar. Controleer altijd zelf jouw polis of je er voor in aanmerking komt.

De behandeling betaal je altijd nadat je behandelt bent. Je krijgt een factuur mee, met de benodigde codes, die je kan indienen bij de verzekeraar. Je krijgt het bedrag binnen een week op jouw rekening gestort. Dit gaat niet van je eigen risico af.

 

Samen streven we naar de mooiste huid!

Om jouw huid in topconditie te krijgen is het belangrijk dat je thuis ook aan de slag gaat met de geadviseerde producten. Uiteraard gebeurt dit onder begeleiding van jouw huidspecialist. Daarentegen geven wij jou de beste huidbehandeling die nodig is om van jouw probleem af te komen. Het is een teamwork dat nodig is voor het beste resultaat.

 

‘Wist je dat…  maar liefst 85% van jouw huid eruit ziet, afhankelijk is van hoe je jouw huid dagelijks thuis verzorgt?’

Hoe vaak moet ik een acne behandeling ondergaan?

Om jouw acne onder controle te krijgen adviseren we jou om in het begin om de 4 weken te komen. Afhankelijk van jouw skincare routine thuis, kunnen we dit verlengen tot om de 6 of 8 weken.