De werking van je huid​

De opperhuid wordt gevormd door ongeveer 30 op elkaar liggende cel lagen. Elke dag wordt een nieuwe generatie cellen gevormd door de basaallaag, met als gevolg dat de opperhuid in ongeveer 30 dagen volledig wordt vernieuwd. De gezichtsverzorgingsproducten zijn daarom geprogrammeerd voor een optimaal gebruik van minimaal een maand.

Overdag moet de huid worden beschermd om er nog mooier uit te zien

De huid is een orgaan dat voornamelijk beschermende functies heeft. Overdag worden de verschillende functies van de huid bijzonder op de proef gesteld door de schadelijke invloeden van ultraviolet zonlicht, uitdroging, mechanische wrijving, wind en zelfs door het gebruik van ongeschikte producten. De dagelijkse verzorging bestaat hoofdzakelijk uit beschermende en hydraterende producten, die de weefselstructuren versterken om verlies aan stevigheid te voorkomen.

Een stralende teint en een gezond uiterlijk hangen af van de conditie van de onderhuidse bloedcirculatie

Wanneer de huid ontspannen en niet gestresst is, brengt de microcirculatie het zuurstofhoudende bloed tot vlak onder het huidoppervlak. De huid vertoont een roze aanblik met een gezonde en stralend mooie teint.

De zichtbare tekenen van veroudering kunnen worden afgeremd

Het is mogelijk de tekenen van veroudering te verminderen en de aanblik van de huid te verjongen. Net zoals planten door kunstmest en water weer groener worden, zo kan de huid nieuwe energie en vitaliserende werkstoffen opdoen, die de celfuncties reactiveren en de huid opnieuw jeugdig maken. Men moet voor ogen houden dat de verzorging van de huid op zijn dertigste bepalend is voor de conditie van de huid op zijn veertigste en de verzorging op zijn veertigste voor de conditie van de huid op zijn vijftigste enz.

Lalana Huidkliniek​

​Onze huidkliniek heeft verschillende lichaams- en gezichtsbehandelingen om de huid goed te onderhouden, weer mooi te maken en jonger te maken d..m.v. onze anti-aging behandelingen en producten.

​Bekijk hier onze behandelingen >

​In onze huidkliniek in Waalwijk en Wijk & Aalburg werken we met de beste schoonheidsspecialisten. Dit is dan ook bekroont met een Beauty Award, waar wij onzettend trots op zijn.
Graag informeren wij u over de mogelijkheden wat wij voor uw huid kunnen betekenen.

Voor een afspraak, kunt u hier contact opnemen met onze schoonheidssalon.

Huidproducten online verkrijgbaar

Naast onze behandelingen, zijn veel van onze producten ook online in onze webshop verkrijgbaar. 
​Bekijk hier de producten van:

 

Wijk en Aalburg | Maasdijk 205 | 4261 AJ Wijk en Aalburg | Schoonheidssalon Waalwijk | Grotestraat 205 | 5141 JS Waalwijk | 0416 691 302