Gezicht

Gezichtsbehandelingen

ALMA-Q lift + carbon peel gezicht + hals 120 min


Behandeling
€ 182,50
Pakket (4 behandelingen)
€ 699,00

ALMA-Q lift + carbon peel gezicht (pigmentbehandeling) 105 min


Behandeling
€ 175,00
Pakket (4 behandelingen)
€ 599,00

ALMA-Q lift decollete 60 min


Behandeling
€ 107,50

ALMA-Q lift hals 60 min


Behandeling
€ 97,50

ALMA-Q lift gezicht 90 min


Behandeling
€ 107,50

ALMA-Q carbon peel decolleté 30 min


Behandeling
€ 75,00
Pakket (5 behandelingen)
€ 300,00

ALMA-Q carbon peel hals 30 min


Behandeling
€ 65,00
Pakket (5 behandelingen)
€ 260,00

ALMA-Q carbon peel gezicht 45 min


Behandeling
€ 75,00
Pakket (5 behandelingen)
€ 300,00

Discovery Treatment 75 min

Kom je voor het eerst bij Lalana Huidkliniek? Boek dan altijd eerst deze behandeling. Tijdens deze behandeling krijg je een huidanalyse, krijgt je huid een korte boost en geven we een behandelplan en huidadvies. Zo kiezen we samen voor de behandeling die bij jouw huid past.


Eerste afspraak
€ 59,95

Mesogun filler 60 min

Wil je direct van jouw rimpels en lijntjes af? Of wil jij jouw lippen meer volume geven? Met de Mesogun vullen we de rimpels op met pure hyaluronzuur. Een lichaamseigen stof die na ongeveer 12 maanden volledig is afgebroken. Dus het is niet alleen veilig, maar je hebt er ook lang plezier van.


Behandeling
€ 295,00

Uitgebreide Guinot behandeling 75 min

Heeft jouw huid echt wel wat meer nodig dan de basisstappen van een reiniging? Dan kunnen we met een uitgebreide Guinot behandeling jouw huid weer laten stralen. Bij deze behandeling zit ook een heerlijke ontspannende massage van gezicht en decolleté.


Behandeling
€ 89,00

Kleine Guinot behandeling 60 min

Wil je een korte behandeling met een goede verzorging specifiek gericht op jouw huid? Dan is deze behandeling geschikt voor jou. Deze behandeling bestaat uit een reiniging, scrub/ enzymatische peeling en masker.


Behandeling
€ 75,00

Valmont intensieve behandeling 105 min

Valmont is celtherapie op het hoogste niveau. Met unieke vlinderbewegingen masseren we alle ingrediënten in op jouw huid. Met gletsjer water tussen de technieken maken we jouw huid weer zuiver. Door het unieke vliesmasker met een cocktail eronder maken we jouw huid zijde glad en egaal. Jouw rimpels zijn glad getrokken en je krijgt een jeugdige uitstraling.


Behandeling
€ 205,00

Image plus behandeling 75 min

Met de bekende Image behandeling krijg je de voordelen van de peeling, maar niet de nadelen. Dus je vervelt niet, maar door de zuren wel direct resultaat. Met de Clear cell producten voor thuis behalen we samen het mooiste resultaat.


Behandeling
€ 103,95

Volume wimperextensions 120 min


Nieuwe set
€ 89,95
Opvullen v.a.
€ 37,10

Volume wimperextensions opvullen 45 min


3 weken
€ 48,50

One by one wimperextensions 120 min


Nieuwe set
€ 70,00
Opvullen v.a.
€ 31,75

One by one wimperextensions opvullen 45 min


3 weken
€ 37,10

Epileren / Harsen / Kleuren 45 min


Wenkbrauwen epileren / harsen
€ 18,00
Wenkbrauwen epileren, wimpers wenkbrauwen kleuren
€ 39,75

Kleuren wimpers / wenkbrauwen 30 min


Kleuren wimpers
€ 21,50
Kleuren wimpers + wenkbrauwen
€ 31,60

Hydradermie plus behandeling 90 min

Deze unieke behandeling van Guinot komen we tot in de diepste lagen van de huid. We geven de huid door ionisatie alle voedingsmiddelen die de huid nodig heeft om weer te laten stralen.


Behandeling
€ 120,75

Bindweefselmassage 60 min

We gebruiken in onze kliniek de klassieke bindweefselmassage en de bindweefseltouch massage( winnaar beauty award) . Afhankelijk van jouw wensen gaat de huidspecialist de juiste techniek toepassen. Het mooiste is deze massage te starten in kuurverband. Maar deze behandeling is ook los te boeken.


Behandeling
€ 99,00

Lash lift 60 min


Behandeling
€ 50,00

Henna wenkbrauwen 60 min


Behandeling
€ 55,50

Venus Viva behandeling (Favoriet!) 75 min

Jouw huidexpert maakt aan de hand van foto’s een behandelplan. Voor een blijvend resultaat adviseren wij een kuur van minimaal 8x. Deze behandeling is uiteraard ook los te boeken als je al eens eerder bij ons een kuur hebt ondergaan.


Behandeling
€ 157,50
€ 149,-
Nu incl. bindweefselmassage t.w.v. 99,-

Super actie

Fractionele laser (gedeelte gezicht) 45 min

Bij deze behandeling adviseren we om een huidverdovings creme mee te nemen. Deze kan je ophalen bij jouw huisarts en heet emla creme. Bij deze behandeling behandelen we de wangen of het voorhoofd. Afhankelijk waar de pigmentvlekken zich bevinden. Het is belangrijk bij deze behandeling om de juiste adviezen van jouw huidspecialist goed te volgen. We maken voor en na foto’s om met jou de resultaten te kunnen bekijken.


Behandeling
€ 210,00

Fractionale laser (hele gezicht) 60 min

Bij deze behandeling adviseren we om een huidverdovings creme mee te nemen. Deze kan je ophalen bij jouw huisarts en heet emla creme. Bij deze behandeling behandelen we het hele gezicht. Het is belangrijk bij deze behandeling om de juiste adviezen van jouw huidspecialist goed te volgen. We maken voor en na foto’s om met jou de resultaten te kunnen bekijken.


Behandeling
€ 315,00

Microneedling gezicht + hals (Favoriet!) 90 min

Deze behandeling wordt vaak ingezet als de pigmentvlekken wat dieper liggen. Door middel van microneedling en de juiste cocktail voor pigmentvlekken komen we tot het gewenste resultaat. Deze behandeling kan uitgevoerd worden na een verdoving crème.


Behandeling
€ 199,00

Spot Treatment 30 min

De Spot Treatment is geschikt voor het plaatselijk behandelen van pigmentvlekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ouderdomsvlekken of een zwangerschapsmasker. De Spot Treatment is een éénmalige behandeling. Na deze behandeling vormt er een korstje op de plaats van de pigmentvlek. Het korstje valt ervan zelf af. Het genezingsproces hiervan duurt gemiddeld 4-8 weken. Is het resultaat hierna nog niet behaald dan is het mogelijk een extra behandeling te ondergaan. Bij deze behandeling heb je een product nodig om de huid verder te laten genezen na de behandeling. De kosten hiervan zijn 69 euro.


Behandeling
€ 99,00

Dark circles Treatment 30 min

De Dark Circles Treatment is geschikt voor het behandelen van pigmentvlekken en donkere kringen rondom de ogen. Het mooiste is als je hierbij een behandeltraject ingaat. Een behandeltraject bestaat uit 3 behandelingen met een tussenperiode van 8 weken. Bij deze behandeling is het product Dark Circles nodig voor een optimaal resultaat. De kosten van dit product is 98 euro. Ook bij deze behandeling maken we foto,s om het resultaat met je te kunnen delen.


Behandeling
€ 75,00

Pigmentbehandeling (Favoriet!) 60 min

Met de Pigmentbehandeling behandelen we het hele gezicht. Voor een optimaal resultaat moet je een behandeltraject ingaan. Een behandeltraject bestaat uit 3 - 6 behandelingen met steeds een tussenperiode van 4 – 6 weken. Belangrijk is om tijdens deze behandelingen de passende producten aan te schaffen voor een optimaal resultaat. Onze huidexpert legt deze combinatie goed uit en blijft jou volgen tijdens dit traject. Er worden foto’s gemaakt, om jou de resultaten te kunnen laten zien. En deze zijn verbluffend.


Behandeling
€ 157,50

PCA behandeling 60 min

Bij de PCA behandeling wordt er een peeling of peelingmasker gebruikt. Aan de hand van de ernst van de acne, bekijkt de huidspecialist welke het beste is voor jouw huid. Na deze behandeling zie je direct resultaat. Je hebt een hersteltijd van 1 week. In die week gebruik je een thuiskitje.


Behandeling
€ 112,50

HydraFacial Signature 45 min

Ben je nog niet eerder bij Lalana Huidkliniek geweest voor een HydraFacial? Onze huidexperts maken jouw wensen waar en stemmen de behandeling af op jouw huid. Ook krijg je altijd advies om thuis het maximale resultaat te behouden.


Behandeling
€ 157,50

Microdermabrasie 90 min

Deze behandeling is het mooiste op acnelittekens. Of dit nou rode vlekjes zijn of echte littekens. Jouw acne moet dan wel nagenoeg weg zijn door eerdere behandelingen met een peeling. Door de kristallen wordt jouw huid egaal geslepen. De dode huidcellen worden verwijdert. Jouw huid wordt gestimuleerd om een nieuwe huid te maken, waardoor de littekens vervagen. Door een kuur van 5 behandelingen ieder week aan te bieden, kunnen we ook diepere littekens aanpakken.


Behandeling
€ 129,00

QMS Sensitive behandeling 75 min

Deze behandeling is geschikt voor een acne huid vanaf 27 jaar. Heb je op latere leeftijd acne gekregen, waarbij je ook veel roodheden hebt, dan is deze behandeling geschikt voor jou. Door een zachte aanpak krijg je hiermee een egale en zuivere huid. Je hebt bij deze behandeling geen hersteltijd.


Behandeling
€ 129,00

Image behandeling 60 min

Met de bekende Image behandeling krijg je de voordelen van de peeling, maar niet de nadelen. Dus je vervelt niet, maar door de zuren wel direct resultaat. Met de Clear cell producten voor thuis behalen we samen het mooiste resultaat.


Behandeling
€ 82,95

Microneedling 75 min

Bij deze behandeling richten we op acne littekens, pigmentvlekken en rimpels. Jouw huid krijgt door de naaldjes in de pen een boost van collageen. Jouw huid ziet er direct egaler en voller uit met een gezonde glow.


Behandeling
€ 157,50

HydraFacial Platinum+ (Favoriet!) 90 min

De combinatie van Lymfedrainage, een premium booster afgestemd op jouw huid en LED licht laten je huid stralen als nooit te voren.


behandeling
€ 245,00

HydraFacial Deluxe 75 min

Tijdens deze Hydrafacial wordt de premium booster afgestemd op jouw huiddoel en aangebracht op het volledige gezicht. Daarnaast kiest jouw huidspecialist voor rood of blauw LED licht om optimaal resultaat te behalen.


Deelbehandeling
€ 195,00
Gehele gelaat
€ 215,00

HydraFacial men 60 min

Deze Hydrafacial is afgestemd op de mannenhuid. Een korte, maar intensieve behandeling met maximaal resultaat.


behandeling
€ 157,50

Super actie

Huidverbetering en huidverjonging

Maak een afspraak en neem voorgoed afscheid van jouw huidprobleem.

Maak nu een afspraak