Afslanken met onze Technispa

Door de Technispa behandelmethoden kunnen vrouwen snel, doeltreffend en duurzaam afslanken waar ze willen. Deze behandeling met krachtige bestanddelen, zorgen voor zichtbare, meetbare resultaten vanaf de eerste sessie.


​Afslankbehandeling tegen cellulitis.

De Technispa behandeling behandelt alle oppervlaktes van het lichaam en vermindert cellulitis, waar deze zich ook bevindt. Met nadruk op de kritische zones als de buik, de heupen en de dijen wordt het afslanken bevordert. Door de bewegingen van dit apparaat op de te behandelen zones wordt de vetvoorraad verbrandt, de vetkussentjes gladgestreken en het silhouet slanker gemaakt.

Gerichte afslankbehandeling: Dit is een doeltreffende, ideale oplossing voor vrouwen die snel en zichtbaar hun lokale rondingen willen verminderen. Deze gerichte behandeling kan als kuur of als onderhoud sessie worden uitgevoerd voor zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie.

Door het ouder worden, na een zwangerschap of dieet verliest de huid over het algemeen aan stevigheid. Met een beweging werkt Technispa Fermete Lift op de spieren om de vetverbranding te bevorderen en op de stevigheid voor een beter gevormd figuur.
 

​Afspraak maken in onze schoonheidssalon

​Graag bespreken we met u de mogelijkheden wat de Technispa voor u kan betekenen op het gebied van afslanken.
​Omdat we graag de tijd voor u nemen, vragen we u van tevoren een afspraak te maken in een van onze schoonheidssalons:


​- schoonheidssalon Waalwijk
​- schoonheidssalon Wijk & Aalburg

Wijk en Aalburg | Maasdijk 205 | 4261 AJ Wijk en Aalburg | Schoonheidssalon Waalwijk | Grotestraat 205 | 5141 JS Waalwijk | 0416 691 302